31 Mayıs 2016

once upon a time s05e21:

Last Rites

--- spoiler ---

.sıçtılar sıvadılar. sezon bitti. bundan sonra ne yapacaklar? daha iki bölüm var ne izletecekler? dram mı? hades hades dediler, iki dakikada öldürdüler. ülen sen nasıl bir malsın ki seni öldürebilecek tek silahı yanında getirirsin, hadi yok edemiyorsun sakla yeraltı dünyasında bir yere kimseler bulamasın. 

.cidden şunu düşünememiş olmaları sinirlerimi bozdu. tamam güç sahibi olmak istiyor, tamam güçlü daha güçlü olmak ister eyvallah da zaten sen tanrısın, rumple falan nasıl boy ölçüşüyor ki seninle? kendi gücüyle hepsini alt ederdi. gözünü zeus'a falan mı dikmişti neydi derdi? saçma sapan oldu. zelena saçmalık yapsa ve olay uzasaydı daha iyi olurdu. rumple ile hades kapışmasını falan izlerdik ne bileyim.

.şimdi zelana dakkasında sattı, olan robin'e oldu. yine bir kişi öldürelim bari demişler. ona da tam bir cenaze yapıyorlar. bu sefer kristal ile öldüğü için tamamen yok ediyormuş. hiçbir tarafa gitmediği söylenmiş. ne aşağı ne yukarı, o da garip geldi ya çok üstünde durmayalım. bok yoluna gitti robin, yavrum yazık.

.emma kafaları yedi, iyice kötü olacaktı belki ama cenaze sonrası kanca hop geldi. neymiş zeus hades'in öldürülmesine yardım etti diye kendisini ölümden döndürmüş, tanrı mısın len sen? hehe, tanrı eyvallah da ne bileyim güçler dengesi yüzünden zeus'un yeraltının işlerine karışamaması gerekirdi.

.bir de salak arthur'u çıkardılar başımıza, yeraltındaki krallığı toparlayacakmış. işimiz yoktu da bunla uğraştıracaklar, saçma ülen bu da saçma. hades ile karşılaştı. abimiz bir kral eksilttim diye boyuncağızını kırıverdi. bu muydu yani? zaten iyi biri falan da değildi. neydi muhabbetleri, elli tane saçma iş olduydu. boku çıktıydı.

.yeraltında insanların bulup yarım kalan hikayelerini tamamlaması için koydukları kitabı da bulmuşlar. nehrin oralara koymuşlar, ruhlar artık savaşıyor imiş. sözün özü yine olan figuran ruhlarına oldu. çoğu hapsolmuş bir şekilde arafta kaldı.

.belle uykuda kaldı. babasının mal olduğunu hesaba katmamış. rumple bırakmaz ise veledini uyandırmayacakmış. ne bileyim bu bile saçma, rumple kristalle bir şeyler yapacak, tek umudumuz o.

--- spoiler ---