30 Mayıs 2016

once upon a time s05e18:

Ruby Slippers 

--- spoiler ---

.adamlar kırmızı başlıklı kızı lezbiyen yaptı yahu, gerçek aşkın öpücüğü diye dorothy'i kurtardı. herkesler de gıpta ile baktı. böyle hikaye mi olur? hangi çocuğa okunur? nasıl iştir, kendinize gelin ey cemaat.

.gülümsettiler aslında, bir yerden sonra komik hoş ama senaryo sıçtı iyice. zaten kırmızı'nın nerelerde olduğunu bile hatırlamıyorduk. bu oz'a sürülmüş, orada dorothy ile karşılaşmış ve ona yardım etmiş. tüm bunlar da yine zelena ile alakalı. öh yani.

.hades zelena'yı etkilemek için dorothy'nin teyzesini suya çevirdi. lan manyak mısın? bir de her şeyi biliyor ama gerçek aşkın öpücüğünü verecek kişiyi bilemiyor mu? saçma oldu bir hayli.

.neyse ki toto süper şirindi, kırmızı ile pek anlaşamadılar ama anlaşırlar artık. büyük kurt küçük köpek, öyle gül gibi yaşasın gitsinler.

.neyse yan hikaye haricinde pek bir numara olmadı. pamuk tekrar memleketlerine döndü, neal'in yanına gitmiş. henry yazdı, çizdi. zaten roman getirince resimlerine bakıyorlar, çok ayıp ediyorlar.

.kancanın eli isim yazsın diye büyülenmişmiş, o yüzden isim silemiyormuş ama isim değiştirebiliyormuş. şaka gibi ama hadi kabul ettik.

.esas saçmalık belle'in kendine uyku büyüsü yapması idi. kurtaracak tek kişi de babası imiş, gerçek aşkın öpücüğünü verebilir mi? ülkesini kurtarmak için kızını evlendirmek isteyen adam nasıl gerçek aşkın öpücüğünü verebilir len? buradan rumple'a mı bağlayacaklar? rumple'ı tekrar iyi yaparlarsa bırakırım diziyi, o kadar açık konuşuyorum.

--- spoiler ---