30 Mayıs 2016

grimm s05e18:

Good to the Bone

--- spoiler ---

.fena değildi işte. akbaba wesen'i yapmışlar. yaşlı anasını babasını besleyen akbaba çocuk. ölecek kişilerin kokusunu alıp, kemiklerini kırıp içlerini içiyorlarmış. nasıl bir ekosistem, nasıl bir geridönüşüm ise işte. kemik kırmadan içemiyor musunuz lan? hem adam ölmeden üstünden geçiyor, bu suç değil mi?

.madem öyle hastanede çalışsınlar, morg'da yeni ölmüş oğullarını hüpletirken iyilerdi. hiç etraflıca düşünmüyorlar. öyle enterasan olsun diyorlar. bir de kemiksiz bir abimiz vadı peygamber döneminde, onu akla getirtti. içlerini tümden emiyor, sadece deri kalıyor falan komik yani.

.wu komiklik yapıyordu parmak izinde, az daha kurban olacak idi. köpeğin peşinde koştu adam. tam da dediğim gibi wesen oldu kendileri. köpek mi? maymun mu? nedir anlayamadım. mal gibi gitti kafasını çarptı.

.arkadaşlarına niye söylemiyor? hepsi yaratık uzmanı gibi mübarek. kimsenin yadırgayacağı yok. hank wesen zenci karıyla bile takılmaya devam edecek. nick'i fazla sordu. kara pençe çıkmasın bu hatun? 

.adalind yine salaklıklar peşinde, kendi başına yüzbaşı ile görüşmeye gitti. öncesinde nick'e anlattıydı biraz ama görüşeceğini söylemedi. karıyı bayıltıp, kızı ile görüştürdüler. bu kızcağızın da gücü neyse artık göstersinler. süper hexanbiest falan olacaktı. neydi?

.sevimli çiftimizi yine suçlu yakalamaya kullandılar. ölüm kokusu üreten rosalee, bunu monroe üzerine sürdü. komiklikler şakalar falan, iyidi yani işte nolsun. ardından adalind bebeği getirdi ona baktı. hala söylemedin mi? söyledin mi muhabbeti.

.öncesinde de eve gelmişti, tekrar juliette olacak galiba, ön hazırlıklar yapılıyor. döndür dur, juliette bu hali iyi aslında ellemeseler bari.

--- spoiler ---