28 Mayıs 2016

grimm s05e15:

Skin Deep 

--- spoiler ---

.boş beleş başka bir bölümle geldiler. genel hikayede olanlar beş dakika falan sürdü herhalde. eve kendini aştı, adalind mi olacak dedik rüyalardan sonra ama manyak yüzbaşının tipine büründü. boy ve cüsse farkı falan derken efektler fena değildi aslında.

.yüzbaşı ne yapmak istiyor tam olarak? kara pençe ile neden ortak iş yapıyor? bunları açıkladılarsa unuttum. nick ve hank'ten onay istedi. yanında çalışan dedektiflerden böyle destek ister misin ki? adamlar dizinin kahramanı nasıl olsa demişler herhalde.

.adaylığını açıkladı, eve nick'e durumları anlattı. hank'in de haberi oldu. olaylar derken bu kadarı oldu. neydi bu şimdi? boş iş resmen.

.kalan kısımda insanların gençliklerini emip kusan ve bu kusmuğu krem yapıp yaşlıları gençleştiren bir güruhun hikayesi vardı. bu olay yine hikayelerden mi alınmış nedir? bin tane versiyonunu duyduk. hatta kendileri bile tekrar yapmış olabilirler. açıp bakmadım ama çok tanıdık geldi.

.rosalee'yi kullanmaları saçmaydı. zaten randevu olayı da çok saçma oldu. güya o kadar kuyruk var ama pat diye randevu aldı. onu geçtik, adamın suratı yaratığa benzemiş, biri de demiyor mu bu surat ne doktor!

.kullananları bağımlı yapıyormış, sonra yaratığa çeviriyormuş. peki tüm kullananları mı? diğerleri ne olacak? bir sürü insan gençleşmişti? tekrar bu bahislere girmeyecekleri çok belli. geçmişte de bir sürü böyle vaka olmuş, hepsini birleştiriyorlar falan filan.

--- spoiler ---