10 Mayıs 2016

fear the walking dead s02e04:

Blood in the Streets

--- spoiler ---

.ağır saçmalayacak gibi yapıp hafif şaşırttılar. aslında şu telsiz konuşmasından dolayı başlarına iş gelmesi ağır saçmalık, denizin ortasında nasıl tutmuş bulmuş gelmişler? peşlerindeki gemiyi hani ekmişlerdi? oraları falan açıklamadılar. pat diye deniz ortasında doğum yapan kadın numarası çektiler. ülen olacak iş mi? denizin ortasındayız bir durun desene. elinde silahla vurayım mı diyor mal. zombi öldürmeye benzemiyor işte bu işler.

.connor diye bir tip, iyi huylu imiş ama prensipleri varmış. katkı yapacakları alıyormış. iyi güzel de alycia denen salak neyin katkısını yapacak? hadi babasının elinden her iş geliyor mübarek, onu anladık da diğeri çok saçma oldu.

.nick de kendi çapınca psikopatı oynuyor herhalde. elemanın yüzerek kıyıya ulaşması ve belli bir adresten bir adamı alması gibi bir göreve göndermiş. meğer strand gaymiş. zenci, sakallı, kalın ses tonlu ama gay... konuların ortasında zengin bir adamı sarhoş edip kartlarını çalması ile başlayan hikaye de buymuş.

.ne alaka ise adam affetmiş, hep birlikte iş yapmışlar. çok zengin olmuşlar. telefonla canımlı cicimli görüştüğü kişi adammış. çok şaşırdık iyi güzel de hiç yakıştıramadık. iki tip de gaylikle uzaktan yakından alakalı değil gibi. eşcinsel ağırlıklar devam ediyor. esas karakterlerin şaşırtmacası oluyor, falan filan oluyor.

.üç kişi belki on kişiyi esir aldı, ellerini bağladı. meksikalı abimiz, bir türlü elini çözemedi. sonunda da travis ve alycia'yı aldılar gittiler. diğerleri de hemen arkalarından geldi. o kısım aşırı hızlı geçti, silah seslerini duyup geri dönmez mi insan? 

.connor bir bot verin falan dediydi, yanındaki tip olmaz öyle şey der gibiyken olaylar oldu. sarışın anne karakteri de elemanı şişledi. eleman ölmedi ama ne bileyim aşırı saçma geldi. hele hele hareket halindeki bottan headshot olayları, şak diye bunları paketlemeleri.

.neyse ki denizdeki strand'i kurtardılar. meksika olayını da bu snipercı eleman yapacakmış. iki kişi için imiş şimdi bir sürü kişi varmış. böyle de saçma bir hikayesi var sağolsunlar.

--- spoiler ---