3 Mayıs 2016

fear the walking dead s02e03:

Ouroboros 

--- spoiler ---

.eh güzel gerilimli bir bölümdü de ülen devamlı kurtulanlarla mı karşılaşacaklar nedir yani? toplamda hikaye bu olmamalı şimdi, bir yere gidiyorlar. strand abimiz biliyor her şeyi, gemi onun, hedef onun. gerisi ne diye tantana yapıyor insan anlamıyor.

.neyse ilk gemide sorun çıktı. bölüm başındaki kurtulan kadının öldürdüğü adam zombi olmuş gemiye takılmış. filtre sistemini bozmuş. başından sonuna bununla uğraştılar. travis denen tip de pek maharetliymiş. saçma sapan tipler yanında bunun da olması iyi.

.ardından yine ağır ergen kızımız bir ada görür, giysi var gidelim alalım der. meksikalı abimiz kabul eder çünkü kızına antibiyotik falan gerekiyordur. veletler ve abimiz adaya gider. gözümün önünden ayrılmayın der ama aralarındaki en ağır mal koşar uçak enkazına gider. zombi falan öldürmek mi istiyor nedir?

.uçak düşmüş, adamın teki kurtulmuş ama ölüyor. adam yardım et der ve kafasını ezer. ezer de hemen ölmez, ülen nasıl yaptınız bu işi? neyse adamı öldürür ama bunu aramaya gelenler ile işler iyice karışır.

.adada koşarak gelen bölüm başındaki doğulu kadın peşine zombileri takmış geliyordur. bu arada nick de yengeçli zombiyle takılıyordur. adamlar topuklamak yerine silahı ateşlemeyi seçer. yok efendim hepsi bir savaşır ama köşeye sıkıştırırlar. o kadar tip zombileri temizleyemez. nick arkadan gelir bunları kurtarır. walking dead'in çoktan keşfettiği şeyi keşfedeler, kokuları sinince aralarında kaynar ve ekibi kurtarırlar.

.doğulu kadın ve yaralı çocuğunu alır getirirler ama strand kabul etmez. ayaküstü tartışma sonunda gemiye bağlayalım falan derler. bağlarlar ama stand günün sonunda koşar ipi keser. en sağlam karakteri, en mantıklı karakteri. bu adamı harcamasalar bari. diğer malların bu kafayla hayatta kalması zor. devamlı bir mallık edip burunları boktan çıkmıyor. nick mesela yengeçli zombiye bakarken kenardan düşüyor. anası ölen tip chris miydi neydi? gidiyor saçma sapan işler peşinde. bunlar adam olacak da biz göreceğiz.

--- spoiler ---