3 Mayıs 2016

Bates Motel s04e05:

Refraction 

--- spoiler ---

.norman'ın durumunu doktor iki dakikada çözdü. yaşatmazlar bu gay psikiyatrsiti diyorum. annesi ziyarete gelmemiş ama bu pek şaşırtıcı olmadı. doktorun durumu anlaması ve üstüne gitmesi sonunda annesi kılığında ortaya çıkması iyidi. hemen de bunu anladı, sorularını falan sordu. tedavisi var mı durumun? bunu annesine açıklayacak mı?

.olayların gizemi bu şekilde güzel gidiyor ama norman'ın deliliği meselesini bu kadar bilen birinin olması biraz şaşırtıyor insanı. daha önce durumdan şüphesi olan karakterler zaten öldü, şimdi işler karışık ama bakalım nereye bağlayacaklar.

.dylan aşık çocuk rolünda sempatik gülücüklerini dağıtıyor. emma iyi oldu, birlikte takılıyorlar artık. yeni iş güç yapacak ama gitti ot yetiştiriciliği yapıyorum dedi. görüşmeyi yapan tip de battlestar galactica'dan abimiz. the 100 dizisinde yeni hakkın rahmetine kavuşmuştu. demek buraya nasipmiş.

.caleb'in yamulttuğu tip norma'nın burnunun dibine geldi. bu abimiz de iki dakikada olayı çözdü, bunu da çok yaşatmazlar artık. konuşmaları hali vakti iyidi ama bakalım bu kadar işin içine girince ne gelecek başına bekliyoruz. norma'yı tehdit eder sanmıştım ama onun yerine caleb'i öldürmeyi teklif etti. pek sevmediğini falan anladı diyeceğim ama norma yine karışık norma.

.şerifimizin başı kalabalık, önceki hatun buna yanık imiş. anahtarı ararken evi dağıtmış. bu olaydan da zaten cam meselesine ağzı burnu dağılan abimiz gelmişti. yine bir yolunu bulurdu ama olayları bu şekilde içiçe geçirelim demişler.

.daha önceden polisiye olaylar çoktu. şimdi psikolojik olaylar ağırlıkta olacak gibi. akıl hastanesi görüntüleri çok ağır değil ama dokunaklı. önceki bölümlerdeki yaramaz çocuğu ilaca boğmuşlar. norman işbirliği yapıyor ama yine bir yerde olaylar kopar doktor da hakkın rahmetine kavuşur diyoruz. şimdilik durum böyle.

--- spoiler ---