26 Nisan 2016

vinyl s01e06:

Cyclone 

--- spoiler ---

.bu nasıl müzik dizisi diyorum hala. gram feyz alamadık. toz çekmekten kafayı bulmuş bir tipin şizofrene bağlamasına geçtik. ailesini dağıtıyor. dramları bitmiyor. bir de geçmişten kaza dramı varmış. sarışın aksanlı elemanın ölümüne sebep olmuş. bunun derdine düştük.

.her tarafta şirketi kalkındıracağını söylüyor. binadan kurtulmasını bir eser bırakmak için olduğuna bağlıyor ama yaptığı nedir? bırakacakmış uyuşturucuyu da falan da filan da, ülen sen kafan güzelken devamlı araba kullanıyorsun, önceden zaten birinin ölümüne sebep olmuşsun daha ne yani?

.sekretere çakmaya çalışmalar, şunlar bunlar şeklinde gidiyor olay. yeni gelen kadın şirketi toparlayacak sandım ama logo'sunun tuvalete benzemesini halletti, bakalım büyük atılım ne ara yapacak. görünüş her şeymiş falanmış filanmış.

.görüntüler güzel, oyunculuklar iyi ama ciddi sıkılıyor insan işte ne yapayım? müziğe dair muhabbetleri nasty bits'den öteye zaten gitmiyor. elemanlar da hammış da gitarist arıyormuş. elektrik almalıymış. bu ne arkadaş? sonra gidiyor mağazadan bir tane gitarist seçiyor. o da hırsız çıkıyor. hakkaten çok ham ve enerjik, allahım aklımı korusun.

.david bowie midir nedir? ona saygı ile bitirdiler. bir konser öncesine gidiş. şirkete yeni gelen kadının onla muhabbeti, yahudi malın da iş bağlamaya çalışmasından öteye gitmedi. ha elemanı çok benzetmişler ama yine de madem saygı sunuyorsun daha çok yer vereydin.

.devamlı bir kafa bulma olayından bıktık, bırakacaksa bıraksın iş yapsın, yetmişlere koyayım. sezonun yarısına geldik hala müzik adına bir numara olamadı. yazık etmişler. hele hele bu kafayla dünyaya bir şekil verecek müzik çıkartacaksa vay halimize...

--- spoiler ---