27 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni: kai e07:

Unmei no kaekata

--- spoiler ---

.güzel geliştirmeye başladılar. rika baştan beri neden kimseye olayları açıklamaya çalışmadı diye düşünmeden edemedim ama dese bile kim inanırdı? şimdi herkes bir şeyler hatırlamaya başladı. kei kadınbudu köfte benzeri bir yiyeceği yerken deja vu dedi. rika hemen atladı anlat diye. sonra hafiften hatırladığını anladı. diğerleri de şu vakte kadar olan olaylardan bir sürü kesit hatırladı.

.mion pek bahsetmedi. en kötüsü oydu sanki ama çok mühim değildir herhalde. shion muydu tüm kötülüğü yapan şu an aklım karııştı. sonozaki ailesinin başı olarak mion da bir hayli pislik yaptıydı. hatta rika'yı falan öldürdüydü yahu. neyse işte olanlar bitenler böyle rüya gibi bilinçlerine gelmeye başlamış.

.sonra ne olacak peki? orası hala karışık. bu hanyu arkadaşımız in midir cin midir? onu da anlamadık. rika tekrardan kader ile dövüşmeye hazırlanıyor. kendine korumalar sağlıyor. motorsiklet çetesini test amacıyla kullandı bu sefer. o da değişmez kaderlerden bir tanesi herhalde.

.işin garibi, yönetmen, fotoğrafçı ve hemşire ajan gibi bir şeymiş. tapınağa girme meselesini de geçtiler. rika onlardan söz alarak anahtar ile giriş yaptırdı. erkene aldı bir miktar ama şimdi bu tipler ölecek mi? uyarıyı dinleyip ölmeyecekler mi? hikayelerin bir tanesinde satoko'nun kafasını yemesine sebep olan askerler, rika'yı şu an koruyan tipler değil miydi? orada kafam karıştı ama benzer kıyafetler olabilir. köyden biri öldürmeye çalışmıyor diyor da kim öldürmek istiyor bu kızı?

--- spoiler ---