10 Nisan 2016

vinyl s01e03:

whispered Secrets 

--- spoiler ---

.müzik türünde dizimiz için çok da feyzli geçmedi. nasty bits denen grubun kendi özlerine dönmeleri ile sevgili yapımcı abimizin dikkatin çekilmesi hoştu sadece. neymiş bu grup gibi her tarafta varmış, özelliklerini almışsınızmış. ülen zaten o her tarafta olan grupları sen yapmadın mı? hep yapımcı ayakları hep şu hep bu.

.neyse şu polisiye meselenin bokunu çıkarırlarsa yandık. adam kafayı yedikçe çekiyor kafaları. burundan alınan neyse artıp müptelası oldu. bölüm sonunda da öldürdükleri adamın cesedini buldular, devamlı bir kendini kaybedecek ve bunun dramını izleyeceğiz bolca gibi.

.tabii bunun dramı yanında müzikle bastırma olayına da girebilirler. adam öldüren tipin bulup getirdiği kadının kasedinden de iş çıkacak gibi görünüyor. yani öyle beklenmedik yerleden sanatçı bulup şirketi doğrultacak gibi. ellerindeki müzisyenlerin yüzde yetmişini de iptal ettiler. artık planlarını uyguluyorlar.

.hafif para kesintileri yapıyorlar imiş, sevgili eşinin düzenlediği yardım gecesi şusu busu, dansçılar mıdır nedir? çok gereksiz hikaye ama dramın bir kısmı da oraya gidiyor. doğru düzgün bir yere götürselermiş iyimiş. şimdilik para muhabbeti, fotoğrafçı ünlü bir abimiz var falan onu görüyoruz arada o kadar.

.esas zenci eleman ile görüşme muhabbeti iyidi aslında, oradan da bir şeyler çıkar dedik ama adamın gırtlağa basınca sesi gitmiş. gitar çalsa da olur ama pek kararsız kaldı. gitar ile hayallere daldı ama sonra gerçeğe bağladılar, belki sadece onun dramıdır ya da yanık gırtlaklı yeni söyleme metodunu falan bulmuş bir blues'cu kardeşimizdir.

.alice cooper olayı da komikti. en kıl kılçık eleman stüdyoda bununla karşılaşır ve solo proje için kafalamaya çalışır. sonra elemana ders verirler iyi güzel de bu adamın grubunun ismini bilen var mı? kendi ismi ile tanınmış, diğer dediklerini yemiş oldu yani. en fazla işte grubunu bekletti diye öç aldı o kadar. adam öyle bir yapımcı ki beklettiği adam şöhret olmuş efenim... hayatlara gel.

--- spoiler ---