10 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni e16:

Hatsukoi 

--- spoiler ---

.shion ve mion hikayesine geçtik, bir oraya bir buraya geçiyoruz. satoshi'yi de gördük. kaçıp gitmeden önce kızkardeşi pek yormuş bunu. oyashiro-sama laneti de kaçmaları falan mazur görmez imiş.

.neyse sonozaki ailesinin varisi tek kişi olması gerektiği için ikiz yumurta ikizleri mion ve shion doğumunda bir şaşkınlık yaşanmış. birini boğarlarmış ama uzaklara göndermişler. shion da bir zaman sonra çıkmış gelmiş, mion yerine geçip ortalıklarda takılmaya başlamış.

.yine motor düşürme sahnesi, kei'nin yaptığı olayı alışveriş poşeti yırtılınca yaptı ve üç tane tip bunu sıkıştırdı. bu sefer satoshi geldi kurtardı. he polis geldi kaçtılar da işte neyse o oldu. shion bun abayı yaktı, sonra kızkardeşi veledi yoruyor diye elinde kalacaktı. derken ailesine karşı pek kinli olduğunu öğrendi. akşam konuşmaları ile de bölüm bitti.

.bölüm başında yeşil saçlılardan biri diğerini ve ninemizi sürüklüyordu. sonra gözlüklü koruması ile arabaya binip devam edip eve geliyorlar gibiydi. gelecek muhabbeti miydi? koruması olan shion gibi olmalı. bu durumda sonraki hikaye ne alaka dedik ama herhalde gelecek şeysi yaptılar yine. kimse ölmedi bu bölüm, dayak vardı sadece.

--- spoiler ---