7 Nisan 2016

vinyl s01e02:

Yesterday Once More 

--- spoiler ---

.bir tane insan evladı da kafayı çekmesin. nasıl bir dönemmiş arkadaş. nasıl abartmışlar? insan hayret ediyor. sigara falan normal artık, o dönemler zararları bilinmiyordu falan filan de bu ne len? böyle bir dünyadan geçtiysek vallahi iyi atlatmışız.

.neyse müziğe dair kıpırtılar oldu bir miktar. bizim yapımcı abimiz rock'n roll'u hisserek enkaz altında kaldığı vakit, transandantal bir tecrübe yaşamış. o yüzden şirketlerini almanlara satmamaya karar vermiş. neymiş efendim kültür yaratacaklarmış. muhakkak etkileri var ama çok pisler.

.bu pis gönül ile nasıl yapmışlar etmişler de olaylar gelişmiş insan hayret ediyor. bunun neresi müzik diyor insan devamlı. neymiş efendim mırıldanmakmış, ense tüylerini dikleştirmesi imiş. geri kalan bölümlerde kafayı çek, dedektiften kaç ve geçmişle ilgili bilgiler ver.

.nasty bits grubunu eleştiren sakallı tipe de uyuz oldum, ha komikti falandı filandı de eleştirmelerine şarkı söyleyip çaldırmalarına falan ağır küfürler edesim geldi. sen kimsin lan? bir de sekreter hatunu ezdi falan o da ilerde başımıza müzik otoritesi kesilecek. zaten bu şirketteki insanların vasıfları ne ona da bakmak lazım.

.şirketin ortakları arasında çatırdama oldu. zaten kafayı çekip gelip (bruce lee sahnesi iyidi, güldürdü) ortaklarını dövmesi falan komikti. hem de bruşli şekliyle yaptı falan. abimiz iyi oynamış da işte toplamda bize ne anlatıyorlar? pek dişe dokunur bir mana çıkmıyor.

.bir de madem olivia wilde getirdik oynatalım demişler. seviştirmesek olmaz demişler. öyle bir hikaye yazmışlar. zaten cinsellik muhabbetini abartı kullanıyorlar. eh bu da dizinin tutması için bir neden oluyordur işte. 

--- spoiler ---