7 Nisan 2016

daredevil s02e13:

A Cold Day in Hell's Kitchen 

--- spoiler ---

.geçen sezon finale zar zor getirip patlatmışlardı, bu sezon finale iyi getirip sıçtılar. tamam güzel akıyor, tamam her şeyler yerli yerinde de bu final neydi? ninja olaylarının boku çıktı. ölüm öncesi saçma konuşmalara girdiler. elektra'nın ölümü falan çok basitti, onun altından bir şey geleceği de belliydi.

.kara gök ise ölüm son mu? zaten ölüm son değil geyiği de yaptılar bol bol. tabutta ne var diyorduk. içi boşmuş, zaten kadının ölüsünü şey edeceklermiş. seni canlı istiyorlar geyiği biraz salakça oldu. nabu elektra araya girdiği vakit neden şaşırdı o halde? neden işini bitirin diye sanki işleri bozulmuş gibi döndü gitti?

.madem frank dahil olacaktı niye bu kadar geç geldi? araya girip elektra'nın ölmesine engel olabilirdi. o vakit kara gök muhabbetinden de kurtulurduk. ninjalardan da kurtulurduk. hani ninja sevmediğimden değil de çok geldi artık, boku çıktı. yeni model bir şeyler gelsin.

.karen karın ağrısı gibi oldu, devamlı bir şeyler yazmalar etmeler. son yazdığı zaten kötüydü. yetmedi bir de matt daredevil olduğunu açıkladı. sebep? zaten kurtarmaya geldiğinde kadını yemediği kaldı. insan o kadardan anlayamıyor mu anasını satayım?

.stick geldi nabu'nun kafayı kesti. artık yerde kal dedi, tek orayı beğendim. ha yere düştüğü vakit insan bir gidip bakmaz mı? niye kimse hareket etmiyor? o kadar polis sadece ışıklandırma için mi gelmiş? adamın elli kere canlandığını biliyorlar ama işte yine öyle bırakıyorlardı. neyse ki stick geldi.

.tabii abimiz kara gök hakkında bunca şeyi bilip de nasıl sonraki süreci tasarlayamadı? onu da anlamış değilim. bir bit yeniği var bu şekilde olmaması gerekirdi demelilerdi. el denen bunca senelik nane bu kadarcık aksiyonla mı bitti gitti yani?

.fisk'i de unuttular. matt'ı araştırıyor falan sandımdı ama öyle kalmış. frank ortalığı temizleyince o çıkınca lider mi olacak şimdi? var mı böyle bir dünya? o da pek makul değildi ya neyse işte.

.foggy trinity'mizin şirketine katılmış. şimdi jessica jones ile birleşecekler mi allahın izniyle? o hikayeyi de öyle alttan alta götürüyorlar işte.

--- spoiler ---