7 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni e12:

Shishimono 

--- spoiler ---

.velet deli çıkacak sanki. "dopligengır" dedikleri muhabbete umarım girmezler. vampir günlüklerinde dopligengır aşağı dopligengır yukarı duyduktan sonra sıtkım sıyrılmıştı. şimdi eleman amca karakterini öldürdüğünü sandığı zaman diliminde festivalde de görülmüş. kızlarla oynamış, falanmış filanmış. önceki hikayelerle mi karışıyor? alternatif evren modeli falan mı? yoksa görsel ikiz geyiği mi hakkaten?

.amcanın öldüğünü biz de gördük, bizi niye kandırıyorsunuz lan? allahınız yok mu sizin? olaylar kızların psikopatlığından veledin psikopatlığında... dönüş yolunda sarışın donuk bakışlı hatun da yanmış bitmiş kül olmuş. ona da oyashiro sama laneti sana gitsin diye de beddua ettiydi hehe. 

.neyse velet önce yönetmene gitti, böyle böyle yaptım dedi. doktor eleman iyi ki yapmışsın satoko'yu kurtarmışsın teşekkür ederim dedi. içkisine sakinleştirici karıştırırken de kendini kandırdığını fark etti. gözler falan acayip bakmaya başladı. koştu amcayı gömdüğü yere.

.kazarken bizim polis geldi başına espirili komikli yorumlar. kazdılar kazdılar, bir şey çıkmadı. öldürememiş demek mal. da bunların açıklaması ne olacak lan? nasıl bir açıklama olabilir ki? öldürdüğünü gördüydük işte. 

--- spoiler ---