8 Nisan 2016

the flash s02e16:

Trajectory 

--- spoiler ---

.şu zencilerden çok sıkıldım. o kısımları sardırmaya başladım. bu dizi hakkaten çocukça ilerlemeye başladı. saçma sapan işler oluyor. jay'in zoom olduğunu öğrenmeden önce h-9'u birileri çalsın da hızcı olarak piyasada dolansın istemişler herhalde.

.caitln de kendisi yapamamış, başka bir laboratuvara göndermiş. oradaki kız da güya kendi tamamlamış. nasıl yaptıysa tekrar yapamamış. gelmiş bunlara tekrar serumdan istemiş. wells'in kızı yine tehlikeye girmiş (sonunda çekti gitti allahtan, yetti gari çünkü), aman yarabbim diyor insan.

.bu ne lan hiçbir şey olmuyor işte. flash jay'in zoom olduğunu öğrenince uçuruma gidip çığırdı orası komikti. atlayışı yapamadıydı. madem yapamadın sana köprü kırdırırız ondan yaparsın demişler mesela.

.bu kız cüzdan çalıyor. düşün yani hızcı olmuş ama vizyonu genişletememiş. gidiyor cüzdan çalıyor, sonra köprüye titreşim veriyor. böyle de salakça işler oluyor işte.

.cisco'nun dansı komikti. eleman zaten dizinin en iyi karakteri sayılır. neyse onu da saçmalattılar. baştan beri zoom ile ilgili görü görüyor (görü lafı da garip kaçtı). geliyor sonunda söylüyor. sonra kaskını elliyorlar adamın yüzünü görüyorlar. ülen bunca zaman nerdeydin? hiç mi dokunmadın jay'e? 

.neyse geçelim onu adam nasıl iki yerde olmuş? dünya-1 dünya-2 meselesi de yok. hızcıların aynı anda aynı yerde olma meselesi diyorlar da yok artık daha neler. jay her şeylerini biliyordu. nasıl zoom olsun? ancak bir mantığı varsa o da zoom jay'in gelecekteki halidir. neyse açıklarlar herhalde.

--- spoiler ---