19 Nisan 2016

the flash s02e17:

Flash Back 

--- spoiler ---

.zamanda yolculuk yapmaca ekleyelim demişler de ülen geçmişte elli bin tane şey değiştirdin nasıl etkisi olmadı? hadi hepsini geç reverse flash neden buna daha hızlı olmanın yolunu söyledi? bundan ne çıkarı olacak? eski zamanda evine dönmek için istiyordu bunu, şu an sana ihtiyacım yok, öldürebilirim o halde dedi. güzel de dedi ama sonra mektup bıraktım. öldürürsen diğer flash'ın haberi olur. işlerin sekteye uğrar diyip vazgeçirdi. eh buraya kadar da tamam e sonra niye yardım ediyorsun ki?

.zaman tayafı mı neymiş? bildiğin hayalet, zamanda bir şeyler değiştirmesini engellemeye çalışan bir varlık imiş. ondan kurtulma yollarını bilmiyorlarmış da şuymuş buymuş. tekrar zamanına yollayıp o zaman kurtuldular. dönene kadar da bizim ekip onu yok etme yolunu araştırmış. silah yapmış ama bir işe yaramamış. sinyallerle oynayan tip geldi halletti. o ne zaman kötüydü, neden kötü oldu? mevzu neydi zaten gram hatırlamıyorum.

.bırak etki etmemeyi, tamamen değiştirdi. bunun da bir etkisi olmadı yani, şaka gibi. iki sezon geçmiş ama bir ömür geçmiş gibi, böyle dizileri de komple bıraksam mı ne yapsam bilemedim.

.bunun haricinde zenci dramına devam. salak zenci kızın sarışın dedektifi, kendini feda eden zat. onu gördük, görünce gözlerini açmasından bile anlıyordu. joe bile anladı bir gariplik olduğu. güya fark ettirmeyecekti.

.her neyse işte zamanda yolculuk edip denklemi aldı. daha hızlı olacakmış da zoom'u halledecekmiş, ülen tam istediğin şeyi yapıyorsun işte. o da senin daha hızlı olmanı istiyordu. şimdi gidip yenilse pek tatlı olur ama işte flash dövecek arkadaş. şaka gibiler yahu.

.cisco güldürdü yine, sağolsun tek stabil karakter o. pek sıkıntısı yok, işinde gücünde. lafları güzel. caitln de komiklik yapmaya çalışıyor. jay muhabbetine çok karın ağrısı yaptıydı ama onu atlatmış gibi. wells hala aynı sıkıntılı tip. doğruları söyledi ama işte senaristler böyle uygun görmüş.

--- spoiler ---