20 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni e25:

Chikyû shinryaku 

--- spoiler ---

.gizem çözülmeyecek ama en azından bir kıpırtı oldu. kei eski olayları hatırladı. yerle yeksan oldu. şimdi hatıra gibi bir olay, başka dünya falan cümlelerini duyduk. rika olaylara şaşırmadı. yanındayım yardım edeceğim falan dedi ama bir açıklama gelmedi.

.rena elindeki notlardan uzaylı bağlantısını söyledi. mion'un hanesi de diğer notları polislere göstererek bunlar deli saçması demeye getirdi. birinde yeraltı dünyasından diğerinde karanlıktan falan bahsetmiş. olaylar hala belli değil ama şimdiki kıvamda güzel karıştırıyorlar. herhalde bu sezon sonu açıklanmayacak. zaten altyazılara göre bir, indirdiğim bölümlere göre iki bölüm kaldı. bakalım hangisi nedir, göreceğiz.

.kurtçuk meselesi de çok acayip, onlar uzaylı organizma mı? biyolojik bir durum varmı? kei kurtları gördü mü? görmediyse sadece duygusal olarak etkilenerek bu kafaya nasıl erişti? önceki hayatında küçük çocukları nasıl öldürmüş? öldürmüşse nasıl bunu affettiler? bir mesaj var mı? göreceğiz inşallah.

.polis abimiz başından beri var ama hala bir şeyi çözemedi. ilk başta zombi muhabbeti yaptıydı. rena'nın başka yerde görülmesiyle de birlikte düşünürsek klonları falan mı yapılıyormuş? takona dedikleri donuk bakışlı kadın ya da fotoğrafçı önceden ölmüşmüş, onlarla mı çözecekler olayları? bekliyoruz.

.en son rena tatlı kesici aleti ile kasabaya doğru yol alıyordu. sıradan kesecek diye umut ediyoruz. finale coşsunlar artık.

--- spoiler ---