20 Nisan 2016

vinyl s01e05:

He in Racist Fire 

--- spoiler ---

.saçma sapan işler olmaya devam ediyor. bu kadar saçma sapan işi akıcı şekilde anlatıyorlar ama iyi mi kötü mü bilemedim? polisiye olay falan çok saçma artık. adamlar ortam dinlemesi yapıyor ama telefon dinlemesi yapamıyor mu? telefonda olmaz derken kaza olduğunu söyledi ama yüzyüzeyken daha az şey söyledi. ne alaka yani?

.neyse ki o kadar çok kafayı yemiyor. birlikte cinayet işledikleri tipi falan da hiç göstermediler. bölümün hoş kısmı şirketi ayağa kaldıracağına inandığı bir kadının peşinden koşturması idi. mazileri varmış. şu an ki karısı daha güzel diye tercih etmiş. bu kadın de pek zeki imiş. bakalım neyin peşindeler göreceğiz. en azından işi kabul etti.

.bölümün inanılmaz saçma diğer kısmı, salak yıldızlarını elinde tutmak için yemeğe çıkarttıkları sahneler idi. bildiğin karısını pazarladı da sonra fazla mı geldi ne oldu anlamadım. öyle karşılarında acayip acayip bakıyordu. zenci kızı da kucağına oturttu ama sonra birden ülen benim karıyı ayaküstü götürüyorlar herhalde dedi ve çekti aldı. sonra da eleman rakip şirket ile anlaşma imzaladı. 

.yani müziğe gel allah aşkına, böyle mi adamları kafalmışlar? karılarını peşkeş mi çekmişler? diğer eleman da üç beş kadınla gelmiş. zaten götüm gibi müzik yapıyor bir de bu çıktı başımıza. 

.giriş kısmındaki folk rock yapan arkadaşlar iyidi ama onları da beğenmediler. neymiş efendim sahne gösterisinde kolu hafif yanmış falan filan. flüt ve egzotik telli çalgıları falan iyidi. artık nereleriyle dinliyorlarsa, yetmişlerde işler pek acayipmiş.

.nasty bits'in enerjilerini sevmişmiş de şirketi güncellemeye çalışıyormuş da... gitaristini beğenmediler. onu göndermeye çalışıyorlar. bas gitaristi iyi değilmiş. değiştirmeleri gerekiyormuş. bunları süper müzik bilgisi ile esas abimiz diyor. little abimiz da pek karşı çıkamıyor. hakkı olsa bile bu muamele çok acayip. insan tiksiniyor izlerken.

.alice cooper ile takılan tip de kovulmamak için yalvardı yakardı. bu elemanı kovmadan önce ne alaka ise dopligengır dedikleri bokun açıklamasını aldık. almanların bok yemesiymiş. başka dizilerde boku çıktı, burada niye duyduk dedik ama salak sakallı kovmak için bunu açıklıyormuş. kendisi de müthiş bir müzik dehası ya neyse işte...

--- spoiler ---