25 Nisan 2016

the 100 s03e12:

Demons

--- spoiler ---

.o kadar olay var, emerson denen salakla uğraştırdılar. bütün ekibi toplarlayıp güya hepsini öldürecek imiş. ülen ölmeyecekleri belliydi. neyse ki güzel şekilde kurtardılarda o kadar sinir olmadım.

.alie'nin ikinci versiyonu adamın içine attı, o da onu yedi bitirdi. ha bunun töreni nasıl yapılıyor? öyle çat diye içe kaçan bir şey ise tehlikeli değil mi? başka alet kalmadı da onla mı öldürdün diye düşünülebilir ama işte ancak bu kadar oldu, buna da şükür.

.bir tek battlestar galactica'lı abimiz öldü. o da çok lazım bir karakterdi. ne diye öldürdüler, insan anlamıyor ama işte o kadar tehdit oldu bari biri ölsün demişler. zaten emerson'un öldürülmemesi saçmalıktı, üstüne böyle oldu. kötü oldu.

.yapay zeka olayları güzel ama sıçacak gibiler, insanı korkutuyorlar. şimdi alie'miz gitti yerlileri toparladı. güya kumandan olan kıza da yutturdular, hepsini parmaklarında oynatıyorlar. murphy miydi? o salak oğlan böyle tepki vereceğine bir miktar zeki karşılık verse. seni yutturacakları şeyle kontrol edecekler falan dese zaten buz ulusunun asi kızı yutmazdı. olmadı yani o kısım komple, bir de bu muhabbet üzerine inşaa edecekler. kane falan bu tarafa geliyordu. al başına belayı.

.monty anasının derdinde hala, niye öldürdün o zaman yavrucum yahu? başka yolu mutlaka vardı. ışık şehrine gittiyse bilincini geri getirebilir miyiz falan mı diyecek? geride kalıp kodları nereleri ile oynayacaklar? wifi falan mı var? neyi nasıl kıracaklar? ne edecekler son ayaküstü konuşmada pek bir şey anlamadım.

.şimdi siyah kan genetiği değiştirilmiş insan demekmiş, soya bağlı imiş. luna da bunlardan biri olarak tüm dertlerimizi çözecek kişiymiş. artık daha önce gördük mü? nasıl bulacaklar? buldukları vakit ne olacak bekleyip göreceğiz. bu yapay zekayı güzel toparlamazlarsa sıçtılar bu sezon iyice, tek umut o.

--- spoiler ---