25 Nisan 2016

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e17:

The Team 

--- spoiler ---

.yahu kafam kazan oldu, daisy (skye diyecekler herhalde artık) şimdi kötülere mi geçti? ne çok taraf değiştiriyorlar. ne çok olay oluyor. hive dedikleri parazit tip nainsanların beynini kontrol ediyormuş. bunu yeni gördük, daisy kurtarma operasyonunun arasınd ward ile karşılaşmış ve virüsü yermiş. şimdi bunun tedavisini bulana kadar kötülerden olacak. kalıcı yaparlarsa da sıçtık yani.

.kötü kim derken lincoln'u oyuna getirdi. kimseyi nasıl inandıramadı? biz bile inandık. ward ile karşılaşmıştı bir ara, onu falan iyi kullandılar ama ne olursa olsun karantinada görüntü kesildiği vakit nasıl bir uyarı olmaz? daisy lincoln'e gel gidelim beraber dediği vakit mutlak bir alarm falan çalması gerekirdi. güvenlik kodlarını ben yazdım diyor, hadi ona da tamam ama madem öyle buna da bir önlem almaları gerekirdi.

.işte adamlar esas iyi karakteri kötü yapalım demişler. zaten ward'la geçmişleri de var bir miktar. hepsi birlikte karman çorman bir hal alacak. malick denen tipi zaten öldürdüler. kızını öldürdükten sonra zaten hydra falan yalan olmuş. adamın parasını nasıl harcayacaklar? harcalayalım dedi utanmaz adam.

.malick'in yakalanması iyidi de hemen niye konuşmadı. neyi bekledi? daisy insan öldürdü, bunun altından nasıl kalacak? ha kötüydü mötüydü ama çok da işe yarar bir adam olabilirdi. hepsini paketlediler böylece.

.nainsanları kontrol ettiğini falan nasıl anlayamadılar? ward'ın bunlar kaçarken gururlu duruşu falan iyidi. sanki hepsi bu olay için kontrol edilmiş gibi yaptılar. zaten öngörüleri değişmiyor. böyle de tasarlamış abilerimiz, daisy'nin gördüğü patlama da gerçek olacak bu gidişle.

.geçen bölüm may ve ekibi çok çabuk paketlenmişti, bu bölüm daisy üsten çok kolay kaçtı gitti, nereye götürüyorlar hikayeyi? dünya yok mu olacak ülen? akıllı olun biraz.

--- spoiler ---