2 Nisan 2016

the 100 s03e09:

Stealing Fire

--- spoiler ---

.bu sefer de lincoln'ü harcadılar. lexa'dan itibaren imdb bölüm puanları yere çakılmış. millet lexa'nın ölümünü mü hazmedememiş ne olmuş? yani baktığın zaman o kadar yüce bir lidere uygun ölüm değildi ama titus elinden ölüm de eh işte olabilir. hem kaza kurşunu işte lan daha ne?

.yetmedi titus kendini öldürdü. ritüeli gerçekleştirmemek için bunu yaptı, pek de güzel sahneydi ama sonuçta kim bilecek kumandanın ruhunu takıp takmadığını? bu kadar sistem yapmış, bunun güvenliğini düşünmemiş. biri çıkıp gelip aleti takmadan kumandan olduğunu iddia ederse bir test falan koymaz mı insan?

.neyse clarke kalan son siyah kanlığı bulmak için gitti. luna dediler de kim olduğunu hatırlamadım. görsem hatırlarım. bir lexa olamayacağı bariz ama yine de bu buz ulusundan gelen manyaktan iyidir.

.o tipi de nerden getirdilerse bütün çocukları falan kesti, ülen bu nasıl rekabet? dünyayı atom bombasına boğan yapay zeka yapımcısından dünyayı kurtaracak fikir bu mu yani? insanlar mı böyle yapmış? siyah kan olayı nedir? bunlar açıklanmadı.

.olaylardaki inceliklere murphy salağı vakıf oldu. buz ulusundan siyah kanlı kızcağız da ona şöyle bir kendini gösterdi. ikisi bir mi takılacak? herkesleri çiftleştiriyorlar zaten herhalde öyle bir şeyler yaparlar.

.kane ile doktor hanım da öpüştü sonunda mesela, kane ve yanındaki eleman da idam edilecek idi. octavia falan plan yapmış kurtardı hepsini. pike geri dönüp teslim olmazsanız tutsaklardan öldüreceğim dedi ama sadece lincoln teslim oldu, diğerlerini öldürmedi. en azından iki kişi daha öldürmeliydi ama öldürmedi. eh bu pike da ortalığı karıştırıp öyle delikanlı havalarına girmesin.

.monty salağını da mı idam edecekler? annesi ispiyonlamaz herhalde ama dizinin esas kadrosundan herkes nerdeyse hain ilan edildi. hafif şaka gibi. jaha'dan hiç haber yok, cemaatini büyütüyordur herhalde.

--- spoiler ---