1 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni e04:

Hizumi

--- spoiler ---

.birden olayları geliştirdiler. esas velet önce kızlardan ikisini harcadı sonra kendini öldürdü. böyle bir olayı beklemiyorduk. esas oğlan sandıydık ama esas değilmiş demek. şaşırtıcı oldu. rena ve yeşil saçlı kız öldü. gerçekten öldü mü? yanlışlıkla izlediğim sonraki serisinde ölmemiş gibiydi, şimdi ona spoiler vermeyeyim ama tabii karakterleri böyle çıkartmış olamazlar. bakalım ne olacak?

.beni öldüremezsiniz diye beyzbol sopasıyla yamulttu kızları. öncesinde kızlardan teki elemanı zaptetmeye çalıştı. iğne vurdular, sonra da zaten kendini kaybetti. iğneden dolayı da boğazını parçalayarak öldü. polisin yetişememesi falan pek saçmaydı ama elemanı öldürelim demişler, o süper oldu.

.ismini henüz ezberleyemediğim sevgili lanet gerçek imiş, bundan bahsetti. arkasında biri varmış da arkasını dönemezmiş. zaten kızların gözler kedi gözü olunca da bir haller oluyor şimdilik böyle gelişiyor. kafaları yediriyorlar ve geri geliyorlardır herhalde. göreceğiz.

.ailesinin tam bu olaylar ortasında bırakıp gitmesi falan çok abartıydı tabii. ailesini falan zaten yok hükmünde yaptılar, öyle de bitti. rena'nın kapıya yemek getirdiği sahnedeki gerginlik çok fenaydı hehe.

--- spoiler ---