2 Nisan 2016

daredevil s02e11:

.380 

--- spoiler ---

.işler aşırı karıştı. frank öldü mü şimdi? neden böyle yaptı? diğerlerini patlama ile öldürmüş mü oldu? kaçacak bir yer düşünmüştür herhalde. demirci denenin o olmadığını anlamıştık zaten de niyeyse frank anlamamış. az biraz matt ile dövüştürler, neyse ki bokunu çıkarmadılar. sonra matt'i kurtardı. kendisinin akibetini göremedik. karen ölmüş gibi baktı. frank de o sıra bir kalp atışı dinledi ama kimin idi anlamadım.

.ölüp ölmediğini görürüz herhalde de bir de elektra meselesi çıkardılar. gitmiş stick'in peşinden son dövüş yapacaklar. beni bu hale getirdin intikamı mı? lan o kadar iş var adamlar birbirlerini dövüyor.

.esas olay kendi kanlarını feda eden tipler, o tabuttan ne çıkacak insan merak ediyor. bir tane velet getirmişlerdi o mu çıkacak? nedir tam olarak? bu kadar güçlü bir şey ise matt nasıl halledecek? hakkaten boyundan büyük işlere karışıyor ama işte yardım edeni yok. jessica ve çizilmez adam gelse bari, ne bileyim?

.frank ile işleri toparlayacak gibi yaptılar ama olmadı. bir seferlik olarak demirciyi yakalamadan öldürebiliriz dedi. matt bile bunu dediyse insan vay be diyor ama sanki frank o çizgiyi geçmesin diye bunun dönüşü yok geyği çevirdi. ne alaka be abicim ne alaka? nasıl kahramansınız siz?

.zor kararları alamıyorsan nasıl olacak o iş? hemşiremiz bile daha yürekli çıktı. ölümsüz ninjaların örtpas edilmesinden sonra istifasını bastı gitti. nereye gidecek? esas karakterlerden biri değil miydi? ha bir de bu otopsi yapılmış ninjalar niye öldü? tekrar canlanmayacaklar mı?

.foggy'nin de ne yapacağı belli değil. sevgilisi yeni iş teklif edecek galiba ama matt hiç ziyaretine bile gelmedi. büroları hakkaten kapanacak gibi. işler fazla karışık işte.

.çinli teyzemiz vardı, matt onu görmeye gitti. ayak üstü muhabbet ettiler. demirci rıhtımda dedi de frank çoktan oraya gitmişti zaten işte. adamın yüzünü "kırıp" bilgi alması falan çok acayipti. karen de şoka girdi. o da şaka gibi aslında. arkadaş gibi güzelce oturuyorlar aşk hayatı muhabbetleri falan sonra adam diğer adamın yüzünü kırıyor.

--- spoiler ---