18 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni e23:

Kaeru tokoro 

--- spoiler ---

.rena'nın delirmesine geçtik. şimdi köydeki tüm cinayetleri bu delirmelere bağlayacak gibiler. korktuğum açıklamaya gidiyor olaylar hala, insanı üzüyorlar. bir kere ilk hikayelerde kei hurdalıkta (mağarada artık neyse) bulunan ceset hakkında bir şey bilmiyordu. şimdi saklamaya yardım etmiş. hep birlikte bahsetmeyelim sonra unuturuz falan dediler de öyle şey mi olur lan? adam öldürüp kesmiş kızın teki, nasıl unutursunuz?

.arkadaşlık muhabbetleri de pek garip, cinayet ve arkadaşlık? bu muhabbet de sabit konulardan biri. test falan mı yapıyor birileri? arada öyle hissettiriyorlar ama yine de zaman olarak bile açıklamasında tutarlılık olmayan delirmeler izliyoruz. bakalım ne çıkacak sonunda?

.rena'nın koskoca adamı öldürmesi falan da çok acayip. ne ara tasarladıysa lambanın pili bitmiş diye giriş kısmındaki karizmatik balta ile kafasını ikiye böldü. kolay mı öyle? para için babasına takılan kadını zor öldürdü aslında ama o da bir hayli psikopattı. bunları güzel yapmışlar ama işte tam açıklama olmuyor böyle, insanı üzecek gibiler. meraklı bekleyiş sürüyor. indirme bölümüne göre bu 27. bölüm idi. 26 tane altyazı var, sakata geleceğiz ya dur bakalım.

--- spoiler ---