14 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni e19:

Shikaeshi 

--- spoiler ---

.şimdi bütün olayları shion mu yapmış yani? o da aşk acısı çektiği için intikam almalar falan filan mıymış? önceki hikaye ile tam örtüşmüyor ki hala neden bu hikayeye böyle devam ediyorlar?

.şimdi kei'yi yem olarak kullanacağım falan diyor da dönüp ona nasıl işkence yapacak? hangi mantıkla? hem zindandaki kızcağız ben mion'um neden demedi geçen hikayede? mion işkence odasında kei'ye bir sürü itirafta bulunuyordu, onlarda mı yalan yani? hem aşk acısı ile nasıl ilgisi olabilir? satoshi'nin ikizi gibi bir tipe nasıl işkence yapacak? yapmayacaksa nasıl hikaye tutarlı olacak? bunların açıklamasını bekliyoruz, acilen hem de.

.polis neyin görülmedi. kimse kimseyi aramıyor galiba. köyün reisi falan da hiç şüphe etmedi, onu da paketledi. oni baba mıdır nedir? yaşlı kadının ölüsüne işkence falan garipti. tamam insan kafayı sıyırır da bu kadar mı yani?

.lanet muhabbetini aile meclisi karar veriyormuş. onu öğrenmiş olduk. ambar da pek kutsal yermiş. uzaylı ya da şeytan muhabbetinde hala bir açıklama yok. bu işin kökeni neymiş? aileler ne ara bu kadar psikopat olmuşlar? bakalım bunun cevabı gelecek mi?

--- spoiler ---