5 Nisan 2016

grimm s05e13:

Silence of the Slams 

--- spoiler ---

.iyice saçmaladılar, yan bölüme çok abanmışlar. ayıp olmasın diye stick'den devam ettik. iyileştirme gücü varmış ama nasıl çalıştığını bulamamışlar falan. ülen işte yaranın üstüne basıyorsun çalışıyor. daha ne? sonra kendimize saklayalım falan derken mevzu kapandı.

.adalind de tekrar hexanbiest olsam ne yaparsın mevzusunu nick'e açtı. ayaküstü konuştular. esas olay bölüm sonunda sean abimizin adalind'i arayım çocuğundan haber vermesi idi. bunu belediye başkanı yapacak kadın (kara pençe mi değil mi?) veledinden haber getirdi. ne alakaysa konuya bu kızı da katacaklar.

.eve olaylardan şüphelenip kendi başına incelemeye koyuldu. sean ile bağlantısını falan da fark etti. suikasti düzenleyen kadını da fark etti. kendi başına olayı çözdü nerdeyse ama bizim meisner falan piyasada yoktu. fark etmeliydik dedi de çok saçma işte, daha aralarında koordinasyon yok.

.bunun haricinde meksikalı güreşçi kardeşimizin kaybetmekten yorulması. wesen bir maske yapıcı abimizin de buna süper bir maske yapması idi. neymiş efendim zehri ile uyuşturuyormuş. woge halinde yüzünü kesiyormuş. sonra çeşitli büyülerle onu maske haline çeviriyormuş. o maskeyi takan da gücünü alıyormuş.

.az biraz adamı delirtiyormuş da ring dışında takmamalıymış. ring içinde taksa ne olur? zamanla delirecekmiş işte. maske yapıcısı öldü. eleman kafayı yedi. iki adamı öldürmüş oldu. böylece de salak saçma bir bölüm bitti.

--- spoiler ---