4 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni e08:

Negai 

--- spoiler ---

.şeytan muhabbetinde ilerleme var ama nereye ilerleme? mion kızcağızın içinde şeytan varmış. hem bedeninde, hem isminde hem de ruhunda... mevzu bahis adam kaçırmaları ve öldürmeleri kendisi yapmış. ambar mambar diyorlar, gizli bir yere götürdü. işkence aletleri falan hepsini öldürmüş kuyuya atmış. öldürürken de izleyenler varmış.

.kei salağı da bunları soğukkanlılık ile dinliyor. derken shion'i zindanda görüyor. kafasına taşla geliyor mion, manyak gülüşler falan, indiriyor kafasına ve bağlıyor veledi. sonra muhabbet koyulaşıyor. mion'un bedenini rahat bırak mırak derken velet ölmüyor. mion kaçıyor ama bölüm sonunda hastane odasında gelip parmağına o çiviyi çakıyor.

.ölen fotoğrafçıdır, mion'un kei'ye görünmesidir falan tutarsız kısımları ortaya çıkıyor. sanki velet delirmiş de hepsini kendi kendine uydurmuş gibi. evinin dışında konuşurken birden karnına bıçak saplayıp gülüp, bağıran bir kız yokmuş gibi davranıyorlar. şimdilik ne olduğu hala belli değil ama ciddi psikopatlar. izleyenin de psikolojisini bozacaklar az kaldı.

.mion meselesine soya meselesinden geldiler, polis abimiz de kei'yi güya yem olarak kullandı ve sonunda kei'den şüphelenmemize sebep oldu. hastane yatağının altından mion çıkışı da iyice delice oldu. nerden çıktın lan sen? hepsi hayal falan mı? şeytan olayını yemedim, psikolojik sorunları var ya da tarikat gibi bir şey diyorum.

--- spoiler ---