23 Nisan 2016

fear the walking dead s02e01:

Monster 

--- spoiler ---

.yine başladı karın ağrıları. ülen koskoca yat, keyfiniz yerinde artık ver elini güvenli bir yer. suyu falan hallettiniz diyelim kim tutar sizi? ergen kızın eline ver telsizi, su arıtma sistemimiz var de sonra da gelsinler baskında. tabii ne ara korsanlığa başladınız bir duraydınız? o da belli değil.

.lexa karakteri nere bu tip nere, ciddi sinir ediyor insanı ama işte olay olsun da nasıl olursa olsun demişler. geçen sezondan zaten çok fazla bir şey hatırlamıyorduk yine, pat diye bombalar geldi. onlar nerden geldiydi? bulundukları kasaba için miydi? neyse bunlar vakti zamanında tam da zombiden kaçarken yata yetiştiler. hepsi kurtuldu, geçen sezondan ölen anne karakterini almak için de bir sürü olay çıktı.

.sonra denizde birilerini gördüler, bir sürü kişi yardım için bağırıyor. duramayız dedi zengin zenci. adam haklı şimdi ne yapabilirsin? neyse ki çok büyütmediler olayı. isyan falan çıkmadı gemide ama işte sen telsizle git yerini söyle sonra al başına belayı. adam görüşürüz diye bitirdi telsiz konuşmasını daha ne olsun?

.peki nick salağı neden zombilerin içinde yüzdü? su güzelmiş gelin diyor bir de mal. sonra teknenin içine gitti, yat kayıtları diye bir şeyi aldı. ne işe yarayacak anlamadım ama hikayeyi oraya bağlayacak gibiler. şimdi böyle hafif saçma bir şekilde gererek bitirmiş oldular. işleri bu ama yine de az daha makul olun len.

.zengin zenginin tripleri iyi, psikopat meksikalı da iyi ama gerisi işe yaramaz. karın ağrısı karakterler, bu kadar salağı nasıl hayatta tutacaklar insan şaşırıyor. olayların ortasında suya atlayan bir salak falan var mesela, babasını yumrukluyor. kesin bunlardan karın ağrısı çıkacak, neyse ki çok uzatmıyorlar. altı bölüm. oha dedikten sonra kontrol edeyim dedim 15 bölüm görünüyor, sıçtık yeminle.

--- spoiler ---