11 Nisan 2016

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e14:

Watchdogs 

--- spoiler ---

.hafiften boş beleş bölüm olmuş. altyazılar geciktiği için bölümleri karıştırarak izledik. önce sonraki bölüm sonra bu bölüm. hani hafiften spoiler olsa da ward olayına dair gelişme olmadığı için öyle saçma sapan olmuş. sonunda bir tane füze gösteriyorlar falan. ne alaka diyor insan?

.uzaylı genlerine sahip tiplere, nainsanlara karşı duran bir grup meselesi ile başlıyor. maskeleri takmışlar. bir binaya ateş ediyorlar. bina içine kaçıyor. bir tane tip, önceden göstermişlerdir ama unuttum. hastaneden çıkmış, tekerlekli sandalyede. phil ile elektrikli oğlanı halogram ile kandırıyor.

.esas amaçları ekiplerin gelmesini sağlayıp takımdaki nainsanı yakalamak imiş. daisy de olaylara dalan hatun olarak pek hareketliydi. mack denen çamyarması da kardeşine ziyarete gitmiş. kankaları ekipten ayrılınca biraz kafa dağıtmak istemiş.

.haliyle iş onu bulmuş, kardeşine yalan söylemiş falan olmuş filan olmuş. saçma sapan işler olmuş işte. gelmişler bu mack'e nainsandır diye. o da düz çamyarmalığı ile kardeşini kendisini kurtarmış. kolundan vurulmuş ve bölüm öylece bitmiş.

.elektrikli oğlanı da ancak takıma almışlar, almış gibiler yarım yamalak bir iş o da... önceki bölümlerde lash'ı indirmek için kafayı yemişti, hala ondan bahsediyorlar.

.lash meselesinde simmons da kendini kaybetmiş. may onu teselli etmeye çalışıyordu da yeni bir tedavi üzerinde çalışıyorlarmış. sonraki bölümü izlediğimiz için sonucunu biliyoruz bunun ya neyse spoiler içi spoiler olmasın.

.fitz'in boynundan yaralanması olayına hiç girmiyorum. sıvı nitrojeni uzaktan boyna püskürterek nasıl çözdünüz lan işi? var mı öyle bir şey?

--- spoiler ---