26 Mart 2016

vikings s04e06:

What Might Have Been

--- spoiler ---

.ragnar'ı mahvettiler, insan üzülüyor. adı şıllık sürtük bir çinlinin elinde gerçekten yerlere düştü. nerde o eski ragnar, adam kafayı buluyor. hem de seferde yapıyor bunu. ilaç falan diyor da kafa yaptığını fark etmeyecek mi yani? çok abarttılar. böyle ölecek mi? ne zaman ölecek spoiler olmasın diye bakmıyorum ama sonu gelmiş gibi.

.o kadar bekledik şimdi parise geldiler ama hiç tat vermedi. rollo ile karşılaşmaları hoştu da ülen bu ne? bu sezon hakkaten iyice boka sardı. son saldırıda ragnar'ın düşmesi ile hepimiz düştük herhalde. adamdan sonra toparlanamadılar bir türlü.

.pariste kont bilmem nenin tahtı ele geçirmesi, rollo'yu gözden çıkarması falan filanı yüzünden rollo uyanacak da abisinin yanında mı olacak? paris'i ele geçirmemişlerdir herhalde, geçirseler duyardık ama ne olacağı yine merak konusu.

.harbard abimiz geldi yine, güzel müziği ile dramatik giriş. ragnar gidince karıyı düdüklemeye geliyor resmen. şimdi veledi mi iyileştirecek, velet de o kadar iğrenç gülüyor ki keşke ölse dedim. zaten kafayı yiyip çocuğu öldürdüydü, zaten annesi mal hala emziriyor. anlamıyorum yani nedir bunların muhabbeti, pek acayip.

.ingiltere'de de işler garip. tutup niye hacca gönderdi? ecbert'in bir bildiği vardır da niye yani. athelstan'ın veledini sevmiyor muydu? 1700 km mi neymiş, günde 20 km yürüyeceklermiş. hakkaten yürüyecekler mi şimdi? o velet yürüyecek mi yani? bu ne lan? anlamadım yeminle ama vardır bir bildiği...

.lagertha'nın veledini de hatırlamıyorum. ragnar niye çocuğu korumuyorsun de geliyorsun savaşmaya dedi. senin karın değilim artık muhabbeti yaptı. iyi güzel de kafa gidikken eski evini, eski ailesini görmesi iyidi. o ragnar nere şu ragnar nere zaten. cidden üzdü bizi. bakalım ne olacak?

--- spoiler ---