26 Mart 2016

daredevil s02e06:

Regrets Only
--- spoiler ---

.yahu bu elektra'ya hiç alışmadım. tamam güzel kavga ediyorlar, muhabbetleri de iyi de ülen biz punisher hikayesini bekliyoruz. bu kadın neyin derdinde? neyi arıyor? japonlarla işi nedir? taki bile edemedim.

.sanki punisher dozundan düşünce hareket katmak için özel getirmişler gibi, o yüzden fazla dolgu gibi geliyor. daha güzel monte etseler iyimiş. yine bunların yakuza hikayesinden de bir şeyler çıkablir ama bakalım ne çıkacak? biz yakuza da değiliz dediler üstelik. gizli saklı defterler de varmış.

.tam olaylar da punisher abimizin savcıyı süründürme kararından sonra ortaya çıkıyor. demek bu savcı tipinin elemanla bir bağlantısı var. askeri düzeyde mi? operasyonlarla mı alakalı? bir gizem gidiyor o taraftan ama bakalım nereye gidiyor?

.karen ile muhatap olması da garip, kadın avukat değil bir şey değil ama esas karakter oldu. utanmasa mahkemeye çıkartıp dava kazandıracaklar. o derece hukuk delisi, araştırma delisi yaptılar karıyı.

.karen ile matt takılması da garip, foggy artık resmileşti mi diyor? ayıp ediyorlar foggy'ye zaten işten böyle takılmalara falan insanın utanması gerekir ama yok yani bunlar utanmaz. çok da saçma ama işte zorla bir romantizm.

.japon güvenlik görevlileri biraz gerizaklıymış, olaylar ortasında bir çift sevişme numarası yapıyor ve adam kör diye mi salıyorlar? ülen şüpheli işte alsana bir incelemeye. ne bileyim fazla kolay kurtuldular. daha çok dövüş olabilirdi en azından.

.matt'in parmakla kasa açması, duvarların arkasını görmesi hatta elektri sinyallerini falan algılaması iyidi. abartı geldi ama abartısı da pek tatlıydı. süper güçler üzerinden gitseler. bir saat dram izletmeseler keşke. ha frank'in dramına lafımız yok ama çok uzadı sanki.

--- spoiler ---