26 Mart 2016

it's always sunny in philadelphia s11e07:

McPoyle vs. Ponderosa: The Trial of the Century 

--- spoiler ---

.sağolsunlar güldürdüler yine. kuş hukukunda uzman charlie olayı aşmış. az biraz güvercin dili biliyorum diye yaklaşıyor falan. sonunda elemanın dediği gibi çıkması çok iyidi aslında. kuşu eğitmiş, göz yiyormuş falan.

.şu kıllı tüylü mcpoyle'lü bölümler pek tatlı oluyor hakkaten. vakti zamanında şişko tipin sütlerine ilaç katıp bunların gözlerini oymalarına sebep oldu diye dava etmişler. 200 dolarlık dava imiş, hakim buna duraksıyor ve duruşma başlıyor.

.elleri küçük diye dalga geçilen avukat da çok fena idi. o da charlie'i taciz etti muhabbetinden kalan avukat değil mi? o konu neydi ne oldu hatırlamıyorum ama adamların dalga geçmediği konu yok zaten. parmak işareti ile elin uçması ve bantlaması, iyidi yahu... diğer avukatın da güzel ellerini önünde sergilemesi cabası zaten hehe.

.dennis pek sönüktü, eski karısı kedi zannediyor kendini, ona nafaka ödemek istemiyor. araya sıkıştırmışlar kendisini. dee yalancı şahitlik yaptı, sonra yahudilere laf etti falan filan oldu.

.mac bomba etkisi yaratmak için bıyıklı kızla yattı. anne sütünden anladık ki anne dedikleri inekmiş. ülen ne bu böyle?

.neyse ki charlie'nin kuş savunması ile bitti olay. kuş uzmanı da iyidi. çipetpet falan diye çevirmişler arada. hay allah komple kafayı yedik.

--- spoiler ---