27 Mart 2016

daredevil s02e07:

Semper Fidelis 

--- spoiler ---

.işler karmakarışık oldu. elektra'yı tamamen aksiyon için getirmişler. yakuza şehrin göbeğinde delik kazmış, ne için olduğu belli değil. ninja ile dövüştükleri mekan mıydı? tanıdık geldi de neyse olayın bir bu hikayesi var bir de hukuksal hikayesi var.

.mahkeme sahneleri falan pek görmemiştik de pek tatmin edici olmadı. foggy'nin açılış konuşması fena değildi ama ortada kaldı eleman. sonra yalan söyledin diye matt'e verdi veriştirdi. yerden göğe haklı. eh bunu da atlatırlar diyelim.

.elektra iyilik mi yapmak istemiş ne yapmış? gitmiş adlitıp yetkilisini gerçekleri söyle diye korkutmuş. üç tane otopsi için belgeleri değiştirmiş. savcının olaylarla ilgisi var mı? elemanı tehdit edenler kimler? karışık hikaye de nedir? belli değil ama sonuçta ifadesi  dikkate alınmayacak. tehdit altında olduğundan hepsi boşa gitti.

.karen falan da bir şeyler dedi çekti gitti. olayları nasıl çözecekler? iyi düzeltseler bari, şimdi kafamızı karıştırdılar sadece başka da bir şey yapmadılar.

.frank ile sohbetler iyi oluyor da neyini nasıl savunacaklar orası belirsiz, devamlı bir şikayet modundalar zaten. ilk girişten sonra tempo düştü, gerginlik arttı.

.elektra ile yakınlaşma gibi yaptılar, o olmadı. karen ile yakınlaşma arttı gibi oldu, kanunsuzlar hakkındaki düşüncelerini beğenmedi kızı kovdu. matt'inde kafası karışık gibi bir haller var. bir miktar net gitseler iyi olacak, içimizi rahatlatacaklar. şimdilik böyle.

--- spoiler ---