29 Mart 2016

the walking dead s06e15:

East

--- spoiler ---

.sezon finaline bir bölüm kala boka sardılar. aman çok merak etti daryl öldü mü? öldürürlerse onların ayıbı, böyle ölecek adam mı lan daryl? arkadan silahla yakalanacak da kafası patlayacak? omzuna falan geldi zaten. glenn'in kurtuluşu daha mantıklıydı. bu daryl'inkini hiç yapamadılar. hiç keyif almadım.

.zaten glenn ve michonne yakalanması da inanılmaz zekasızlık idi. sen diğerlerin olabileceği bölgeye geliyorsun ve öyle muhabbeti koyultuyorsun. ne olacaktı? diğerleri de güya bunları arıyor, ülen nasıl bulamazsınız? adamlar hemen diplerindeymiş.

.herkesler bir taraflara gitti. hala adam öldürme muhabbeti, daredevil'den de bıktık bu muhabbetten tam üstüne geldi. yok efendim carol öldürmemek için kamptan gidiyor. sonra yolda ağlaya ağlaya bir sürü adam öldürüyor. ölenler kim? dünya ne ara bu kadar kalabalıklaştı. anlamak zor.

.neyse rick ve morgan takibe geldiler, yine salak salak öldürmeme muhabbetleri. yakaladıkları bir adam kaçtı bu yüzden sonra olayların bağlantısını falan anlatıp oğlanın kurtarılmasında güya bir suçlunun parmağı olduğunu söyledi. her şey birbirine bağlı falan filan. ülen iyi de zombiler içeri girdiği zaman şişko doktor zaten dışarı çıkmazdı. onu dışarı çıkartan zaten o elemandı, kurtarmaya da bilirdi ama kendi yaptığı kötülüğü geri alması mı iyi adam olabilirler dedirtiyor yani? çok anlamsız geldi bana toptan muhabbet. morgan umarım geri dönmez, şu dünyada adam öldürme muhabbeti yapıyorlar ya pes.

.ha rick ve ekibi çerez niyetine adam öldürmeye başladılar, o da fazla. sırf taraflar oluşsun diye bunu yapıyorlar işte o da çok sırıtıyor artık. konular bitti buna yoğunlaştık. carol bunun için kaçıyor, aksiyon oluyor.

.dennis de böyle geyik yaparken öldüydü, daryl onun peşinden öleyazdı. esas karakterlerin hepsi yakalandı. ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. zaten karşı tarafı düzgün tanıtamadın, doğru düzgün bir kötü adam koyamadın. sıçtın sıvadın yani.

.daha iyi bir şeyler bekliyorduk, sezon iyi başladı, fena boka sardı. dur bakalım nereye gidiyor?

--- spoiler ---