29 Mart 2016

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e13:

Parting Shot

--- spoiler ---

.hunter ve bobbi'ye hüzünlü veda ettik. ölmediklerine sevindik de hepsi gözyaşlarına boğuldu. sebep? artık mesleklerini icra edemeyecekler. artık ajan olamayacaklar. hakkaten üzülmüş gibilerdi. onun da sebebi artık dizide oyuncu arkadaşlığı yapamayacak olmak falan herhalde?

.rus başkanını kurtardılar ama kendilerini feda etmiş oldular. bölümün başında da sanki bunlar olacakmış gibi tatil muhabbetleri patlattılar. ne bileyim kadro kabarıktı zaten azaltmaları iyi oldu da sadece hunter'ı falan çıkarsalardı iyidi.

.hydra'nın planını falan da anlamadık. rus başkanı bunlara engel oluyormuş. darbe yapın dedi gitti eleman. bir tesis yapıyorlar imiş. generalleri de "nahuman" (şimdi insandışı diye çeviriyorlar) imiş. derken onu yakalamışlar, derken bunlar generali saldılar.

.gözlem görevi idi, başkanı kurtarma görevi oldu. sonunda da ikisi gitti işte. zaten bölüm sorgulama görüntüleri ile başladı. geçmişte olaylar nasıl oldu onu gösterdiler. sonra a.c. kurtarmak için yanlarına girdi ama olmaz bu iş deyip kendilerini teslim ettiler. amerikan başkanı bile geldi olaya, hepsi dahil anlaşarak bu noktaya gelmiş oldular.

.ward falan görünmedi, zengin adamın kızı çıktı piyasaya. baba kız atış falan yapıp ward hakkında konuştular. yine dünyaları etkileyecek mesele köşede bekledi. bunlar öyle kendi aralarında takıldılar.

--- spoiler ---