22 Mart 2016

the walking dead s06e14:

Twice as Far 

--- spoiler ---

.yahu nasıl saçma bir bölümdü. dalga mı geçtiler ne yaptılar anlamadım? bu kadar sağlam karakter carol tutup gidiyor. boş boğaz şişko yarım doktor da ortalıklarda gözüne daryl'in oku saplanarak ölüyor. bu ne lan?

.bölüm sonuna kadar da bir şey olmadı hani, hayatta kalmaları. tekrar eden günler falan filan derken salak doktor bir eczane buldu, gidelim oraya dedi. sebep? ilaç tanıyormuş. ülen hepsini aldılar ne alaka? işte risk alacakmış da her gün böyleymiş de hepsi öyleymiş de bunun saçma muhabbetini yaparken öldü gitti.

.ilk arabadaki zombi ile ölecekti, o vakit ölse hiç üzülmezdim ama şimdi daryl'in hayatta bıraktığı salaklar tutup onun oku ile öldürmesi biraz üzücü oldu. daryl karakteri de yıkılırsa vah halimize. birbir yıkılıyor sağlam karakterler.

.bölümün sonunda morgan da silahlara tip tip baktı. bir planı mı var? herkesde silah var onlara göz dikti ise salağın dik alasıdır. zaten carol ile muhabbetleri yüzünden de carol yamuldu gibi, o yüzden pek sinirliyim bu zenciye, pek gereksizdi olaylar.

.rick pek ortalarda yoktu, çok kullandık biraz dinlendirelim. biraz görünsün de ayıp olmasın misali morgan'in yaptığı hapsaneye baktı. niye dedi, seçenek sunmak için dedi morgan da hoş değil yahu.

.eugene ve abraham muhabbetleri harikaydı. eleman bir imalathane bulmuş, orada mermi üretecekmiş ki bu kadar mermi dağ olsa biterdi zaten. neyse süper fikir falan derken işte yakalanmış mal. neyse ki abraham ile birlikte yakalanmadılar da kurtuldular. adam dikkat dağıtmak için adamın aletini ısırdı. abraham da bununla pek tatlı dalga geçti. delikanlı adam diyeceğim ama salak saçma bir sasha muhabbeti var. rick ile michonne kadar olmasa da kötü bir çift olacaklar.

.böyle boş beleş, dinlenmelik bölüm yapalım bir tane de karakter öldürelim demişler. pek saçma oldu yani. sezon nereye gidiyor? genel hikaye neden yok hükmüne geldi? biraz daha çalışsalar iyi olacak.

--- spoiler ---