14 Mart 2016

lucifer s01e07:

Wingman

--- spoiler ---

.kanatlarla, fantastik hikayesi ile o kadar uğraştık sonra başka birinin verdiği değer ve baba figürü meselesine yaktı mı yani? kanatları yakmadığını düşünüyorum nedense ama son tüy gösterimi, bir o kaldı der gibiydi.

.polisiye olayları güya azalttılar ama bu sefer dedektif kadının kendi hikayesindeki kirli polis olayını artırdılar. hadi o hikaye garip sayılır da daha nereye kadar uzatacaklar? ortağı kirli polis işte, o vurmuş. aralarında anlaşamamışlar falan filan.

.derken bizim lucifer'in kardeşi gelip adamı diriltti. neden peki? aralarında ne gibi bir bağlantı var? pek bir anlam çıkartamadım ama hikayeleri birleştireceklerse iyi.

.müzayede adamı falan iyidi, kanada bakıp imana gelmesi de hoştu. kardeşi ile müzayede geyikleri falan da güzeldi ama çok uzatmadılar bunları. iyi bölümlerin pek farkında değil gibiler, öyle takılıyor gibiler.

.zaten bölümlerde standart bir gece kulübü görseli, kadın poposu falan her daim var. bu sefer de öyle başladı ama maze ile adam sorguluyorlarmış. böyle de her şeyi koyalım kafasındalar herhalde.

.veledi hiç kullanmadılar. dedektif karının kocası da yardımcı oldu. adam için iyi konuşup esas kötüyü bulalım kafasına geldiler. sonra ne hikmetse lucifer ile arkadaş olarak takılmaya geldi. anlayışlı falan konuştu. bir arkadaş olmaları eksikti. ha bir de kardeşine yavşaması damarına basmak içindi herhalde?

--- spoiler ---