14 Mart 2016

grimm s05e10:

Map of the Seven Knights

--- spoiler ---

.şu anahtarlı haritalara geri döndüler de neydi? neyin haritasıydı? bir sürü muhabbet olduydu. kraliyetle falan da alakası vardı. baya bir patırdı koparmışlardı ama işte pek hatırlatmadılar, şimdi üç tanesi daha ellerine geçti. iki tane varmış. beş tane ile kara orman içinde bir şeyler arayacaklar.

.tüm bunlara da monroe'nun amcası eski grimm kitaplarını ve sandığını memleketlerine getirmesi ile gelmiş olduk. amca karakteri para için ölmüş gibi oldu, peşinde adam varken bu kadar işin olmasına pek anlam veremedim. az biraz daha zeki olmaları gerekirdi.

.kara pençe de kitapları arıyormuş, adamı ta avrupalardan takip etti ama işte kimse çok geç olmadan fark edemedi. monroe de tek başına iki tipi yedi bitirdi. kendi çapında bu kadar vahşiler ise amca az zarar vermiş, iyi adamları yaraladı diyordum ama azmış meğer.

.şu meisner ekibi 100bin doları denkleştiremedi ya gözümden çok düştü. bu da pek akıl sır erecek bir iş değil. o kadar tesisin var len, parayı mı denkleştiremiyorsunuz yani? gizli devlet örgütüymüş de falan filan.

.eve meselesinde bir şey olmuyor, öyle nick ile bakışıyorlar. monroe ile selamlaştılar. trubel ile bir miktar dertleşmiş gibi oldular. karışık bir şey ama ne bileyim nereye varacak? adalind ile ilerlediğinden saçma olmaz herhalde.

.yanan karavan sonrası ellerinde güzel bilgiler oldu. üstelik kitaplar güncelmiş. nick'e varana kadar tüm grimm soylarını falan işaretlemişler, pek mühim bilgiler ama işte bu vakte kadar ortaya çıkmaması, karavandan sonra ortaya çıkması. üstüne anahtarı falan hatırlamaları pek olmadı tabii, olduğu kadar artık.

--- spoiler ---