13 Mart 2016

boku dake ga inai machi s01e10:

Kanki

--- spoiler ---

.lan adamlar durdu durdu ne yaptı böyle. baştan beri zaten insan nasıl düşünmez? katil kimse önceden yaptığı şeyleri fark edip bir veledin engelleyeceğini fark edeceği ve önlem alması gerektiği falan? olayların satoruya geleceğini tahmin ediyordum ama çok beklenmedik oldu.

.en azından bu kadar erken olmaması gerekiyordu. arabadan o şekerler çıkınca zaten oha dediydik komple, sonra ters köşe gibi yapıp normalleştirdiler. sonra bir kızı kurtarmaya odaklayıp hop hikayeyi patlattılar.

.yalnız dolaşanları toparladıktan sonra satoru'nun azarladığı tip yalnız kaldıydı. bölümde onu fark edip peşinden gitme muhabbeti oldu. kıza bir şey oldu diye düşünürken öğretmeni ile karşılaştı, hala uyanmadı. bir gariplik olduğu baştan belliydi de işte hala inanmak istemedi(k).

.arabada kemeri taktırdı, çözülmez bir kemermiş. yol ilerlerken itirafını yaptı. su kenarına geldi ve satoru'yu kemer bağlı iken arabayla suya attı. boğulma anında da bölümü bitirdiler. geleceğini biliyorum falan dedi, öğretmen duraksadı. dönüp kurtaracak mı? yoksa ölüm anında geçmişe mi dönecek? bir kaç saat öncesine dönse bile kurtarır ama o vakit öğretmenin katil olduğunu bilip bu şekilde hikayeyi bitirmiş olabilirler. fena merak ettirdiler yine, bakalım sonraki bölüm ne olacak?

--- spoiler ---