16 Mart 2016

grimm s05e11:

Key Move 

--- spoiler ---

.iyi güzel de şimdi o kadar haritadan gide gide bir dağın başına mı gittiler yani? kiliseye yanlış gelmişiz diye milleti ayağa kaldırdılar. üstüne ahalinden anında bunları öldürmek isteyen birileri falan çıktı. bilemedim yani pek olmadı ama sonunda pat taş bulup onu kımıldatıp aşağı düşmeleri iyidi.

.en azından o kadar yolu boşa gitmediler, haçlı zamanlarından grimm şovalyelerin sakladığı da ne ola ki? pek merak ediyoruz. umarım güzel bir şeyler çıkartırlar meydana.

.hani yüzbaşı vurulacak idi? tutup siyasetçi tipi vurdular. şaşırtmaca oldu da bu siyasetçinin dizi açısından ne gibi bir önemi olabilir ki? kara pençe mençe muhabbetini buraya bağlamalarından pek bir şey çıkmayacak gibi.

.o kadar name yaptılar. bir taraftan polisler alana geldi, diğer taraftan bizim eve, trubel meisner adamı falan buldu ama daha mekana ulaşamadan adamı vurdu. ne anladım ben öyle işten.

.adalind ile sevişmeler falan da komikti artık. eski kötü anıları falan düşünüyor, sonra monroe ile muhabbetinde çocuğumun anası geyiğini yapıyor. ne bileyim hiç olmadı bu iş, alışılacak bir tarafı yok. eve ile falan yakınlaşsalar tekrar, hadi juliette'yi unuttuk da eve bari olsa süper olur. seviniriz ailecek.

.geçen bölümde haritayı çözmüş gibi yapmışlardı üstelik, ona da aklım takıldı. sonra yok efendim haç değil de x işareti falan filan diyerek ta almanyanın karanlık ormanlarına gittiler, sonraki bölümde ne olacak bakalım? çok merak ettik.

.şahin elemanın basketbol topu vurma sahnesi de hafif komikti. topu 3d'ye çevirdiklerini görmeyeceğimizi mi düşündüler nedir?

--- spoiler ---