20 Mart 2016

daredevil s02e01:

Bang

--- spoiler ---

.yine elemanı yamultarak başladılar. giysisi kurşun geçirmiyordu da bu özel kurşunmuş. bakalım ne olacak? yine beş bölüm iyileşmeye harcamalsınlar da öldüğünü falan zaten düşünmüyoruz. bu yeni tip daredevil'i öldürmeye çalışmıyor gibiydi. kendisi walking dead'den tanıdığımız tip. en son karede hafif gösterdiler. ondan önce pek gizemliydi. ordu misali mafyaları temizliyormuş.

.şimdi adam kötülerin yerine göz dikmiş bir tip mi? yoksa kanunsuz dedikler tiplerden biri mi? yeni karakter mi getirmişler? punisher imiş hehe. onun tarafını tam bilmiyoruz, zamanla görürüz. fisk'i de bir fiske gösterseler iyidi.

.bölümün konusunda irlandalı mafyaları harcayan abimiz vardı. ordu falan diyorlar, o derece abartmışlar. mezbahada adamın ölmeden önce kim bunlar meselesine tek kişiydi cevabı iyidi. adamları et gibi dizmiş.

.aradan kurtulan bir tip bizim avukatlara kendisini savundurtmak için koşmuş gelmiş. yarasıyla gelmiş, derdini anlatırken yaralıyım desene ülen. yıkıldı adam, götürdüler hastaneye, başka isimle falan kayıt ettirmelerine rağmen punisher abimiz buldu geldi, illa bir cezalandıracak. hastanede karambole atış yaptığına göre masum insanlar da pek umrunda değil.

.karen apartopar kaçırdı elemanı, derken namlunun ucunda gördük tam vuracaktı. matt son anda koştu yetişti, sonra işte dövüştü. vurdudur kırdıdır ve son sahnede "güm" efekti ile bitti.

.motorsikletlilere giden foggy ne gibi bir bilgi almayı umuyordu ki? o kadar laftan sonra bir bilgi çıkmadı. yine sağlık meselesi, kendine dikkat etler falan derken yamulduğunu görünce yine bölümün başındaki muhabbet olacak gibi. yapma etme, şudur budur. matt da kurtardığı kocasından kadından bahsettiydi ya işte o.

.karen ile matt arasında yakınlaşma istemiyoruz. iki dakka uzak dursunlar şu muhabbetten yahu. esas oğlan ile esas kız sevişmeyiversin, başkaları ile takılsınlar. sevişmelerine karşı değilim hehe.

--- spoiler ---