19 Mart 2016

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e12:

The Inside Man

--- spoiler ---

.olaylar olaylar devam ediyor. hunter ile bobi ne ara uçağa bindi arkadaş? in misiniz cin misiniz? malick denen adamı takibe almışlar. ward'a nasıl ulaşacaklar? onun tipinde ultimate evil karakterimiz nasıl görülecek? coulson bunu görüp ne diyecek, merakla bekliyoruz bunları.

.ward ilk tek ekran sonra on beş ekran ile insanlığı öğrendi. bıraktığı yerden tekrar öğrendi demek lazım. ekranlardan sonra kitaplara falan geçti. vücudu onarmadın başka vücut ister misin falan derken adam beş kişiyi yedi, derilerini mikro dalgaya atmış gibi sıvılaştırıp kendisi onla banyo yapmış gibi yeniden doğdu. ward karakterinin hikayesi de nerden nereye hakkatten. ilk kötü olduğuna inanmadık, sonra iyi olduğuna inanmadık. sonra hydra manyağı oldu, başına geçmeye çalıştı derken hydra'nın tanrı olarak kabul ettiği tipin vücudu oldu.

.bu uzaylı abimiz dünyaya uzaylı genini getiren kişi mi tam olarak? diğer tipler nainsan denenlerin kaynağı bu mu? kendi türümüzü yemeyiz diyor, güzel diyor da acaba nainsanları etkileme gücüne mi sahip? gözü ile insan donduran ve karateci abimize de tanecik fışkırtmıştı. bu durumda ne yaptığını idrak edemedik. bakalım ne oluyor?

.şu dokunduğu cismin şeklini alan tip nasıl bu kadar güvenilir ve iyi biri oldu? bu konuda da ikna edici bir açıklama gelmedi. generali yüz üstü bırakmadı, ona da şükür ama açıklama da yapsalar iyidi.

.onun kanı, nainsan denene çare olabilirmiş. uzaylı objeye dokunduğu vakit kanındaki nane değişimi engelleyip üstüne çıkmış. uzaylı dna'sı taşıyan tipler için bir seçim olup olmayacağı konusunda daisy ve elektrikli oğlan tartıştı, az biraz oynaştı.

.generalin laflar hafif komik, onun da oğlunu kaçırmışlar. adamı yine gri olarak gösterdiler, ülen kötü mü oldu yoksa derken mesele başkaymış. kendi amerikan ordularının generalini uzaylı dostu ilan etmediler. eh o kadar da olsun bakalım.

--- spoiler ---