31 Mart 2016

Bates Motel s04e04:

Lights of Winter 

--- spoiler ---

.norman'ın son gözyaşları çok fenaydı. adamlar yağmurdan ıslanmış araba camındaki damla akışı ile gözyaşını eşzamanlamış, pek tatlı olmuş. annesinin adam öldürdüğü yönündeki beyanatı ile doktor yetkililere haber verdiydi de nerde o yetkililer? ne zaman soruşturacaklar? biraz yalan dolan var sanki?

.neyse diğer çatlak arkadaşı ile akıl hastanesinden kaçtılar. gittiler striptiz kulübüne. veledin annesi kılığına girmesini tetikleyen şey cinsellik. kafayı çarpınca da oluyordu. tam olarak ne olduğu doktor bulsun ama bir garip yani.

.derken çatlak velet kadını aldı gitti vip'e. norman diğer striptizci ile karşı karşıya geldi. elinde tomarla para falan, norman da gitti özel bölüme. ne istersek yaparız, yargılama yok falan derken tornovida ile kızı oyacak sandım ama trip attı sadece. o kadar ortalıkta öldürse zaten toparlayamazlardı. belki sırf ondan olmadı. iyi güzel de annesi ise neden kızı öptü diye de sormak istedim kendilerine.

.güvenlik görevlileri ile kafadan çatlak eleman kavgaya tutuştu, o sırada tornovidalı çıkış yaptı. yine bir ikisini indirir mi dedik ama yok yani ne alaka? zaten annesi kılığında öyle bir yeteneği olmamalı. şehvet cinayetleri tadında ilerliyor, sadece kadınları öldürüyor. hafıza kaybı yaşayınca da kendinden emin olamadı ve gözyaşları eşliğinde doktordan yardım istedi.

.annesi de bu sırada şerif ile oynaşıp duruyordu. bankacı kadın da bunları kıskanıyor imiş. kendisi parish miydi neydi? o adamın 3 milyon dolarını buldu etti. şerif ile paylaşacak idi. anahtar varmış? şerif olayı çaktıktan sonra tomar tomar paraların içine bakmayı akıl etti. anahtarı falan buldu da olayların üzerine gitmedi. zaten narkotik araştırmalarından telefon geldi, banka sahibi kadın da inceleme altındaymış. herhalde kadını falan paketleyip paranın üstüne konacaktır.

.norma ile mutlu mesut yaşayacaklarını düşünmüyorum ama bu bölüm öyle geçti gitti, bir tek sonunda evlerine hırsız girmiş, para içindir diye tahmin ediyorum. bakalım norma'yı araştırmaya gelirlerse o zaman kıyamet kopacak.

.norman dylan'ını da aramıştı ama oradan da annesine bir dönüş yapmadılar. herkesin derdi kendine gibi. dylan da emma ile şehir değiştirecekmiş. ne ara bu kadar aşık oldunuz ülen diyorum.

--- spoiler ---