31 Mart 2016

daredevil s02e10:

The Man in the Box

--- spoiler ---

.dozu güzel artırdılar. ninjalar en son binaları basıyordu. kanlarını aldıkları tiplerin içlerine bir şeyler de vermişler. öyle ölümsüz yaratıyorlar galiba. ne olduğu ne zaman ortaya çıkacak bilmiyorum ama işte her tarafı kan götürüyor.

.frank savcıyı öldürdü dediydik mesela, sonra arada bizimkiler kaynayınca belki değildir dedik. zaten karen de pek inanmıyordu. adam öldürmemişleri öldürmemesi gerek. hak edeni öldürmesi gerek. adli tıp başındaki sadece yolsuz bir tipti mesela, ölmeyi hak etmiyordu sanki? peki kim öldürüyor bu kadar adamı? pencereden müfreze ateş saçıyor sanki, aynını yaptılar hep. karen'i kurtarma sahnesi falan çok iyidi.

.savcı olayları itiraf etti, susurluk değilmiş sadece eline yüzüne bulaştırdığı bir operasyonun kalıntıları imiş. frank'in ailesi dikkat çekmesin diye boşaltılmayan parkta imiş. demirci denen tip kim acaba? herkesler onu arayacak ama sonraki sezona kalabilir diyorum.

.sevgili hemşiremize yine geldik, kanları çekilenleri oraya yönlendirdi bizim oğlan. meğer esas kötüler onlarmış. zaten babasına bakışından belliydi. öldürmüşler gitmişler adamı. diğerleri de bunları almaya geldi. hepsine karşı daredevil, yenebilir mi be?

.fisk ile görüşme sahnesi süperdi. zaten fisk'i pek beğeniyorum. şimdi adam kendi klasında hapsene yöneticisi oldu. bu kadar şeye nasıl müsaade ediyorlar? nerde bu devlet? neyse gitti görüşmeye, sevgilisin adını ağzına alınca adam zıvanadan çıktı. keltoşun tek yumuşak karnı bu zaten. intikam yemini etti ve olaylar halloldu. ha zaten biliyordun niye dayak yedin arkadaş? teyit etmeye gitti gibi ama bu sefer de fisk bir gariplik olduğunu anladı. bakalım nereye varacak?

.foggy omzundan vuruldu. hala küsler bizimkiler, hemşire de barıştıramadı. zaten olaylar çok karışık. matt artık kendi kurallarından da şüphe ediyor. hapsaneye gönderdiği lider oluyor. yanan ninja ölümde geri geliyor. böyle bir durumda kafayı yemesi lazım ama bakalım adam öldürmeye başlasa keşke...

.ha bir de o ninjanın ölümü nasıldı unuttum. kendini mi yaktıydı? diğerleri mi yaktıydı? adam öldürme kapsamında olaylar nasıldı acaba? bir ara bakayım buna.

--- spoiler ---