24 Mart 2016

Bates Motel s04e03:

Til Death Do You Part 

--- spoiler ---

.durağan bölüm aslında da muhabbetler fena değil. norman'ın ikilemi pek tatlıydı. annesine zarar vermek istemediği için doktoruna açılamıyor imiş. bölüm sonunda artık açılmaya karar verdi. pis bakışlar eşliğinde annesinin adam öldürdüğünü söyledi.

.şimdi şerif kardeşimiz bu kadına bulaştı, üstüne bu durumlardan haberi olacak ve ağır drama başlayacaklar. ondan korkmaya başladım. ne güzel hızlı başlamışlardı ama böyle ağıra geçecek gibiler. 

.şerif ile arasında ufak tefek şeyler oluyor gibiydi zaten, dylan da meseleyi duyduğu vakit adam sana karşı boş değildir demeye getirdi. daha bir bölüm geçmeden de seviştiler zaten. neyse ki delikanlı adam imiş. daha zamanı değil falan dedi. güya kağıt üzerinde evlilikti, şimdi böyle oldu.

.ne bileyim şu psikopatın dizisinde daha psikopat şeyler olsun istiyor insan. doktor garip görünüyor. onla muhabbetleri psikopat olsun. bir haller olsun, şaşıralım ne bileyim? annesi zorla ziyarete geldi. bağırarak insanların öldüğünden bahsetti ama pek bir şey olmadı.

.hikaye azaldı resmen. şerif parayı norman'ın odasına gömdü. dylan esrar işinden çıkacak gibi. babasının dövdüğü adam bir ziyarete geldi. abimiz iyi yamultmuş, hala yamuk kalmış. adamı yaşlandırmışlar mı üstüne? acayip bir tipti, daha acayip olmuş.

.emma iyileşiyor, o geri gelmeyecek mi? hikayeleri nerden çoğaltacaklar? ne yapıp edecekler bilemiyorum. önceki sezonda yine yeni tipler vardı, kötüler mötüler vardı. bir şeyler oluyordu. şimdi esas tiplerin gerginliği ve dramı ile geçiyor.

--- spoiler ---