17 Şubat 2016

The Originals s03e12:

Dead Angels

--- spoiler ---

.yav marcel olayı komikti, yekrardan lider yaptılar salağı da neyse ki elijah'ın parmağı varmış işte. hem dikkat dağıtmaca hem de strix denen cemaati kontrol altına almaca imiş. kurucu babası olarak elijah'ı hiç sevmiyorlar. hiç sallamıyorlar da zaten biz ancak duyduk böyle bir iş yaptığını.

.babaları da ne babaymış, şimdi her şeye kafa tutuyorlar, vakti zamanında öyle bir örgüt. o kadar insan varken tutup kaçmışlar. çok abartıyorlar hikayeyi de yerseniz der gibi oluyor işte.

.cami ve klaus meselesi de karın ağrısından beter. aralarındaki olay yüzünden ak meşe ağacından mermi yapıldı ülen. ne olacak şimdi? aurora'yı unuttulardı. şimdi işlerin arkasındaki tip oymuş. iki cadı at, iki hafızaya gir. hop o kadar kıçlarını yırttıkları bilgilere ulaşsınlar. isteyince böyle oluyor işte.

.mikaelson ailesi diken üstünde olsun da dizi olsun. adamlardan birini öldürürlerse pek şaşırırım. üstelik aralarındaki efendilik bağını da bozmaya yakınlarmış. öyle olursa bu kadar olaya da gerek kalmayabilir. tırmayalıp duruyorlar yeminle.

.davina meselesi var bir de, yine o sebep oldu ama dönüp dolaşıp hikayeye alacaklar. bütün sorunlar onun üzerinden gidecek. eski hamam eski tas gibi bir şey olacak. marcel aynı yerde, davina aynı karışıklıkta. bir de zenci vekil cadımız var işte öyle gidiyor meseleler.

.hayley'i unuttular biraz ama o da yasta, çoluk çocuk bakıyor. arada klaus'a ekşiyor. elijah ile durumları falan da kaldı herhalde öyle. elijah'a bir haller oldu zaten.

--- spoiler ---