20 Şubat 2016

the flash s02e14:

Escape from Earth-2

--- spoiler ---

.yav iyi güzel de pek saçma ve klasik yapılmaması gereken hareketleri yapıyorlar. ülen deliği kapattın ne diye önünde duruyorsun şebek gibi? o an zoom delikten gelip alacak dedimdi, aldı.

.bir de en kıl hareketlerden biri, zamanla yarışırlar. her an kötü karakter gelecektir ama iki saat muhabbet. iki saat şöyle böyle, yüreklendirme falan. barry-2 bizim barry'i yüreklendirerek frekansını düzenledi. var mı böyle bir muhabbet?

.killer frost dedikleri tip niye o kadar yardım etti. neymiş efendim sevdiceğinin intikamı imiş? falanı imiş filanı imiş? sonuna kadar zoom ile anlaşmalı yardım etmiş sonra zoom'u buzla kapladı da kaçmalarına imkan tanıdı. bu da pek olmadı.

.eh bunlar olmayınca bölüm de pek olmadı ama yine de son anda heyecan kattıkları için keyif verdiler diyelim. zoom tipi o kadar hızlı, o kadar harika ama bu kadar olay olurken hiçbir şey yapamıyor. şehirdeki bir kişiyi bir türlü bulamıyor. deli gibi arıyor ama kendi mekanına falan bakmamış? nerden baksan olmuyor yahu.

.neyse ki kızcağızı kurtardılar. wells dünya-1'e kalıcı olarak geldi. dizide olmaya devam edecek herhalde. barry kurtaramadığı maskeli tipe, dönüp kurtaracağım seni dedi. kimdi o? bölümün en iyi gizemi oydu da...

.be kardeşim, bilmem ne şifresi ile camı tıklatacağına elinle harf çizsene cama, zoom onlarla konuşma diyor. aynı yere hapsetmiş hepsini. yani olmuyor da olmuyor. iki lafı anlatamadılar. gizemi pek saçma oldu ama yine de merak ettirdiler. jay ölecek mi diyecekti? neydi derdi? hız-9 işe yarıyor gibiydi. iki hızcıyı kaldıramaz mı dediler? bundan sonra ne olacak? resmen saçtılar savurdular. ne yapsalar saçma olacak artık.

--- spoiler ---