12 Şubat 2016

the flash s02e13:

Welcome to Earth-2

--- spoiler ---

.dünya-2'ye gitti bizim salaklar. güya kızı kurtarmaya gittiler ama ondan başka her şeyi kurcaladılar resmen. wells delirse haklı.

.cisco'nun gücü pek süpermiş de ülen hani cisco'nun güce reverse flash etki ettiydi? bu olay hani sadece dünya-1'de olduydu? bunları falan atladılar geçtiler. dünya-2'de nasıl bu haller olmuş? ne ara bu kadar güçlenmiş. resmen sallamasyon oldu.

.yetmedi, caitln ve eski firestorm elemanı da kötü taraftaymış. dünya-2 değil de zıt alternatif dünya gibi bir şey olmuş bu. ellerinin ayarı kaçmış, çok abartmışlar. üstüne zoom ile ilgili mesele var. ülen herkesin ikizi var da zoom kim peki? nerden çıkmış bu kadar süper hızcı?

.adamların bir tane flash'ı var. bir tane adli tıpçısı var bir tane de zoom'u var. üç potansiyel hızcı aynı evrende. üstüne cisco güçlerine kavuştuysa reverse flash'da olmadı. oldu mu sana dört? ne yapmaya çalışıyorlar ben anlamadım. allah akıl fikir versin. öyle şaşırtacağız diye bol keseden atmak olmuyor.

.bu hikayelerin ortasına gereksiz zenci dramı ekleniyor. dedektif baba karakteri müzisyen olmuş. salak gazeteci kızı da dedektif olmuş. ortama buz ve ateş giriyor, dedektif salak kız ayağa kalkıyor silahla tehdit ediyor. arada babası kaynayıp ölüyor. şaka üstüne şaka, çok üzüldük.

.durdurak bilmiyor, bölümün sonunda flash zoom'a yakalanıyor. wells'in kızını seni kurtarmaya geldik diyor, o da ayrı şaka gibi. bu kadar güçlü zoom'u nasıl alt edecekler insan anlamıyor.

.bir de dünya-1'de flash'ı isteyen bir tip çıkıyor piyasaya. onu engellemek için bizim uzun boylu demir şapkalı flash'ımız ilaçlarla tekrar hızcı oluyor. ilkin zaten zoom hızını çalmamış, ilaçlarla kaybetmiş. ilaçlar yüzünden hasta olmuş. öyle bir de saçmalama yaptılar. barry'nin hız çalınınca dna'ları da bozulduydu. neyse sallıyorlar ya birlikte söyledikleri parçalar da böyle tutmuyor sonra.

.neyse efendim, buna tekrar hızını kazandıracaklar gibi. bir flash dizisinde üç tane hızcı olacak yani, maşallah. efekti bol bulduk saçalım.

--- spoiler ---