12 Şubat 2016

supernatural s11e13:

Love Hurts

--- spoiler ---

.sevgililer günü özel bölümü ile geldi abilerimiz. yine elli tane önceki bölümler hikayesi ama çok basit bir hikaye. bir tane büyücü ve bir tane cin benzeri bir yaratık. aldatılan kadının kocası için yaptığı bir büyüden olaylar olaylar çıkmış.

.yine yakalandılar, az daha ölüyorlardı bu sefer kadın gelip dikkat dağıttı ve cadının büyüsü bozuldu. yani pek saçmaydı burası. bakmayınca eli kolu serbest mi kalıyor? madem öyle niye önlemini almadı? samin kek gibi yakalanması ve kadının içeri dalıp bunları kurtarması falan hayli kötüydü.

.bunlar haricinde şekil değiştiren zannettiler, gözünün kameradaki rengi falan. böyle şeyler olduydu sanki de o şaşırtmaca imiş. yaratıklardan yaratık beğen artık. adamlar takılıyor öyle.

.dean'in halleri yine komikti, sevgililer gününde amme hizmeti yapıyormuş. onla dalga geçtiler, çocuklarına bakan kadınla karısını aldatan adam muhabbetinde de pek pişkindi kendileri. olay kadın olunca pek bilirkişi mübarek.

.asıl muhabbeti amara'ya çevirdiler. dean'in kalbindeki kişi imiş kendisi. en karanlık arzularını temsili olarak getiriyormuş ve sonra kalbini söküyormuş. eli de balyoz eli, soktuğu gibi dağıtıyor.

.hadi adam için tamam da kadın için kocası nasıl karanlık arzularını temsil ediyor lan? lanet bulaşması tarzında öyle takıldılar, dean tuttu üzerine çekti laneti iyi güzel de kadının olayı pek yalanmış. şimdi üzerine derin derin düşününce fark ettim, neyse işte.

--- spoiler ---