12 Şubat 2016

boku dake ga inai machi s01e06:

Shinigami

--- spoiler ---

.olaylar baya bir karıştı, takip etmekte zorlandım. veletken gördüğü minik gözlüklü adam ile büyük halinde karşılaştı. numarayı falan nerden bulmuş? nasıl irtibat kurdu oraları kaçırdım. adam yarım kalan davaları gazeteci olarak takip ediyormuş. elindeki bilgilere baktı, bir sürü açıkladılar. şüpheli listesi falan da çıkarmışlar ama bir türlü aklım kesmedi.

.zaten kimin bu işi yaptığı en büyük gizem, hemen açıklamak istemiyor gibiler. beklenmedik bir şekilde bizim eleman yakalandığı vakit yağmurda şemsiye altında hemen kalabalığın arkasında eserine bakıyordu kırmızı gözlü it.

.kırmızı gözü ne diye kullanıyorlar bilmiyorum ama arada pat kırmızı göz gösteriyorlar sonra göz rengi değişiyor, katil kim oynuyoruz devamlı. gizemi taze tutuyorlar da anlamayınca, tane tane anlatmayınca karışıyor. keyfi azalıyor.

.geçmiş hakkında daha çok bilgi edinerek tekrar geçmişe döndü gibi geldi bana, bu sefer engelleyecek mi? göreceğiz. zaten engellemez ise eleman tutuklandı. yardım eden kız ağlamaktan helak oldu. 

.annesi son anlarında katilin kim olduğunu bulmuş. tüm bu olayların tetikleyicisi de alışveriş sonrası parkta etrafa bakmaları. garip işler olacak gibi ama bakalım güzel bağlayacaklar mı? bekliyoruz.

--- spoiler ---